PRIMA REACTIE A SIMINEI, DUPA CE WHAT’S UP A PUBLICAT POZA CU NOUA LUI IUBITA!

Cand What’s Up si-a asumat public relatia cu Alice Badea, cei mai multi dintre apropiatii lui si ai fostei sotii, dar si fanii lor au ramas muti de uimire. Iar o parte dintre acestia s-au gandit la felul in care a primit Simina Costea aceasta veste. De curand, fosta partenera de viata a cantaretului a facut declaratii neasteptate despre cel mai nou cuplu din showbizul romanesc.

Simina Costea a marturisit in timpul unui interviu ca ea stia, de fapt, de faptul ca What’s Up si violonista Alice Badea sunt impreuna. Ea a subliniat ca se bucura ca nu mai este managerul fostului sot si ca, in prezent, se reprezinta pe ea insasi. “Fiecare trebuie sa comenteze pentru el. Din fericire, eu nu il mai reprezint pe el, ma reprezint pe mine. Contrar asteptarilor voastre, noi comunicam despre aceste lucruri”, a declarat Simina Costea in cadrul emisiunii “Vorbeste Lumea”.

Povestea de dragoste dintre Alice Badea si What’s Up a inceput in urma cu o luna. Cei doi au colaborat de mai multe ori pe plan muzical. De exemplu, primele doua poze din galeria foto a articolului, in care apar cei doi parteneri, au fost realizate in vara anului trecut.
loading...
Simina Costea nu a fost doar sotia lui What’s Up, ci si managerul acestuia si, conform dezvaluirilor facute de una dintre prietenele sale, aceasta incepe sa se vindece dupa divort. “Simina are multe prietene cu care iese impreuna. Arata foarte bine, de cand a reusit sa slabeasca 20 de kilograme. Si pe plan profesional sta bine, are numeroase proiecte si pe viitor, se va ocupa si de alte vedete”, a marturisit una dintre prietenele ei intr-un interviu oferit in urma cu cateva ore, relateaza click.ro.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro