Prodanca, imaginile care arata adevarata relatie dintre ea si Reghe!

Anamaria Prodan si Reghe au fost impreuna in Dubai, in cea mai importanta zi din an pentru antrenorul roman

Anamaria Prodan a inchis mereu gura tuturor carcotasilor si a demonstrat, ori de cate ori a avut ocazia, ca viata ei inseamna Laurentiu Reghecampf si casnicia lor frumoasa.

”Eu primesc cadouri in fiecare zi, daca ma crezi. Laur este un romantic incurabil. La noi, motto-ul vietii este: „Cainii latra, ursul trece”. Atat. Ce vorbeste lumea, ce nu vorbeste, nu e treaba noastra. Nu traim pentru lume, traim pentru noi si suntem foarte fericiti”, a povestit Ana in urma cu putin timp in presa.
loading...
O dovada a faptului ca Anamaria Prodan are dreptate si Reghecampf este cu adevarat ”soarele ei” o reprezinta recenta ”deplasare” a impresarei in Dubai, in ciuda faptului ca avea filmari la emisiunea cu gospodari si foarte putin timp liber.
Insa, nimic nu a mai contat pentru agenta FIFA, in aceste zile decat barbatul ei, mai ales ca pe 18 septembrie, tehnicianul a si implinit 44 de ani si era normal sa bifeze evenimentul.
Anamaria Prodan l-a sarbatorit pe Reghe in Dubai, cu mare fast, la un restaurant de lux, alaturi de oameni apropiati familiei, printre care si Adi Mutu si nevasta lui, Sandra. ”A fost o seara frumoasa, ca intre prieteni”, aveau sa povesteasca surse de la fata locului

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro