Reactia lui Tonel Pop dupa ce mama Luizei a lesinat

Avocatul familiei Luizei Melencu a facut primele declaratii dupa scenele uluitoare petrecute astazi acasa la adolescenta care ar fi fost violata si ucisa de Gheorghe Dinca.

Tonel Pop sustine ca a fost amenintat de procurorii DIICOT si ca nu isi mai poate sfatui clientii pentru ca a fost luat in vizor si risca dosar penal.

Dupa descinderea autoritatilor acasa la familia Melencu, avocatul Tonel Pop a facut primele declaratii.

„Sunt la fel de socat. Vad ca lumea se strange acolo, inseamna ca tara este socata. Eu nu pot sa comentez, pentru ca procurorii m-au amenintat ca imi fac si mie dosar penal daca nu fac ce vor dansii. Nu pot sa imi desfasor activitatea ca avocat liber pentru ca m-au filmat, m-au amenintat ca nu pot sa dau cu nicio parere. Nu pot sa spun nimic, orice spun se intoarce impotriva mea. Nu pot sa imi mai desfasor activitatea ca avocat liber”, a declarat Tonel Pop la Antena 3.

loading...
„Bineinteles ca voi face plangere, dar ca sa pot sa fac o plangere, nu pot sa ma exprim. M-au amenintat, m-au filmat ca pe un infractor. (…) Mi-au blocat activitatea profesionala si nu pot sa sfatuiesc clientii”, a mai spus avocatul Tonel Pop.

Autoritatile au mers acasa la familia Luizei Melencu pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice pentru testele ADN. Monica Melencu a lesinat, iar bunicul Luizei a incercat sa-si dea foc.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro