Rona Hartner si-a anulat nunta si toate concertele! Artista lupta in continuare cu boala

Rona Hartner si-a anulat concertele din Romania. Nici nunta nu o mai face in tara, a declarat ea.

Rona Hartner si-a anulat toate concertele din Romania si nici nu va mai face nunta pe care o avea planificata. Artista continua sa mearga la sedintele de chimioterapie.

„Voiam sa fac in Romania o nunta ortodoxa, iar sotul meu este totusi catolic. Nu putem sa facem si nunta ortodoxa si nunta catolica. Am avut o lupta interioara in care a trebuit sa aleg. Nu putem sa fim si la nunta catolica si la nunta ortodoxa.

O sa fac in Franta o nunta calumea, 150 de invitati. O maramureseanca vine din Londra sa-mi faca tort, o rochie maramureseanca, vinul, prietenii mei aproape, o sa fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi si frantuzesc si romanesc.

loading...
Aduc din Romania patru bucatarese, specialiste in sarmalute… Am o fanfara care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!”, a declarat artista in cadrul unei emisiuni de televiziune.

„Am fost foarte dezamagita. Familia mea din Canada vine, dar cei din Romania nu vin. Am fost foarte dezamagita pentru ca prietenii mei din Romania sunt ocupati in acest weekend… Am preferat sa raman la o singura nunta si la cea religioasa o sa-i strang pe toti. Ei nu pot de data asta…

Noi am decis acum o luna ca ne casatorim… N-a putut lumea din Romania sa se organizeze, dar culmea, din Canada vine toata familia!”, a mai spus Rona Hartner. „Inot in fiecare zi o jumatate de ora… in Mediterana! Ultima sedinta de chimioterapie o am cu 10 zile inainte de nunta. Pe 25 septembrie am chimioterapie si pe 5 octombrie ma casatoresc”, a adugat artista.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro