RUDELE LUI DANY VICOL IL PRESEAZA PE GINO IORGULESCU

S-a aflat ca seful de la Liga ar fi amenintat de familia tanarului de 24 de ani care si-a pierdut viata in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, in zorii zilei de duminica, 8 septembrie. Rudele lui Dany Vicol il preseaza pe Gino Iorgulescu sa le plateasca 3.000.000 €!

In urma cu o saptamana, un accident extrem de grav a avut loc pe Soseaua Chitilei din Capitala. Bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu a fost scapat de sub control si a ajuns pe contrasens, acolo unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, la volanul caruia se afla un tanar in varsta de 24 de ani, Dany Vicol, care a decedat in urma impactului violent.

Potrivit unor surse, impreuna cu o alta ruda, un unchi al lui Dany Vicol a mers la spitalul in care se afla internat Mario Iorgulescu pentru a-i cere tatalui acestuia trei milioane de euro, suma care ar reprezenta daune morale. Cate un milion de euro pentru cei doi copii ai lui Dany Vicol (n.r. o fetita de 7 ani si un baietel de 4 luni) si un milion de euro pentru parintii tanarului de 24 de ani care si-a pierdut viata in accidentul provocat de Mario Iorgulescu.

Gino Iorgulescu le-ar fi spus rudelor lui Dany Vicol ca nu dispune, momentan, de aceasta suma si ca ar fi indicat sa astepte finalizarea procesului. Unchiul tanarului de 24 de ani care a murit in accident ar fi inceput insa sa il asalteze pe presedintele LPF cu telefoane si i-ar fi cerut, clar si raspicat, sa se imprumute pentru a le da suma pe care a cerut-o. Lucrurile s-ar fi complicat ulterior, iar familia indoliata ar fi trecut la amenintari. Motiv pentru care Gino Iorgulescu ar fi apelat la serviciile unei firme de paza.

loading...
Pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti a fost inregistrata o cauza penala in care se efectueaza cercetari in rem cu privire la infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dar si a substantelor psihoactive. Rudele lui Dany Vicol vor, cu orice pret, ca justitia sa-l condamne pe Mario Iorgulescu, in cazul in care va supravietui.

Mario Iorgulescu avea o concentratie de 1,96 g/l alcool pur in sange la momentul primei prelevari a mostrelor biologice si de 1,76 g/l alcool pur in sange la momentul celei de-a doua prelevari. Fiul sefului de la Liga ar fi consumat cocaina inainte de a produce teribilul accident de pe Soseaua Chitilei.Potrivit unor surse, bolidul de lux la volanul caruia se afla Mario Iorgulescu, un Aston Martin DBS, a fost ridicat in urma cu aproximativ o saptamana inainte de tragedie din reprezentanta din Bucuresti. Gino Iorgulescu ar fi scos din buzunar pentru ”masina mortii” nici mai mult, nici mai putin de 300.000 de euro. Suma, care nu-i deloc de neglijat, se pare ca s-a dus pe apa sambetei pentru ca seful de la LPF nu apucase sa asigure masina. Bolidul de lux la volanul caruia se afla Mario Iorgulescu, in seara accidentului, avea numere rosii.

Dany Vicol a fost inmormantat in Rudeni, acolo unde locuiesc parintii tanarului de 24 de ani. Dany a fost ingropat in acelasi loc unde este si sora lui, care a decedat in urma cu cativa ani, din cauza unei boli incurabile. Fata avea doar 6 ani cand a murit.

Matei este un sofer care a vazut incidentul infiorator. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicati in tragedia inregistrata la finele saptamanii trecute in Chitila. Surse din Politie au dezvaluit ca acul vitezometrului de la masina lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 km/hAccidentul s-a produs in fata mea. Eu ma aflam cu masina in spatele baiatului cu Audi. L-am vazut cum a zburat din masina. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat sa mai clipeasca o data. Era intins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot sa descriu ce am vazut, a fost horror. M-am dus la el si i-am zis: «Daca traiesti si ma auzi, te rog sa clipesti!». A apucat sa mai clipeasca o data si… gata! M-am dus catre cealalta masina. L-am scos din masina pe Mario ca sa nu arda de viu. Repeta continuu ca il doare. Cred ca din cauza centurii si-a fracturat cutia toracica. Am facut rost de o sticla si i-am dat lui Mario apa, apoi au venit si ajutoarele”, a marturisit Matei Potrivit surselor din ancheta, acul vitezometrului din bordul bolidului de lux al lui Mario Iorgulescu s-ar fi oprit la 240 de km/h. Fiul presedintelui LPF se afla, in continuare, la Terapie Intensiva.

loading...
„Referitor la starea de sanatate a pacientului Mario lorgulescu, internat in spitalul Elias, facem urmatoarele precizari: contuzia pulmonara are o evolutie lent favorabila, cu ameliorarea parametrilor respiratori si scaderea consecutiva a necesarului de asistare ventilatorie; leziunile peretelui toracic sunt inca in perioada de consolidare, necesitand repaus si analgosedare; anastomozele digestive consecutive rezectiilor impuse de leziunile intestinale sunt de asemenea in perioada de vindecare, dar riscul de fistula anastomotica persista”, au aratat reprezentantii Spitalului Elias.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro