Scene incredibile cu Alexandru Cumpanasu!

Scene incredibile au fost surprinse in Parcul Copou din Iasi cu Alexandru Cumpanasu.

Christian Sabbagh a facut publice imagini cu Alexandru Cumpanasu in timp ce danseaza in Parcul Copou din Iasi, cu ocazia ”celebrarii” campaniei pe care o sustine.

”Prin prisma profesiei mele, am intalnit multi ipocriti si impostori! Individul asta, chiar ii intrece pe toti! Cand a fost lasi si-a rupt pingelele prin Parcul Copou. Ce om sanatos la cap ar fi procedat asa, dupa pierderea unei fiinte dragi? Dumnezeu sa le dea puteri parintilor Alexandrei si Luizei sa treaca peste aceasta cumpana grea si adevarul sa iasa cat mai curand la iveala!”, a scris in dreptul videoclipului.
loading...
In urma cu o zi, Alexandra Macesanu ar fi implinit frumoasa varsta de 16 ani, varsta la care ar fi trebuit sa copilareasca si sa mearga la scoala. Unchiul minorei le-a transmis oamenilor sa vina la protest. Manifestarea care a avut loc in public ar fi fost mai mult despre Alexandru Cumpanasu. 50 de participanti au purtat tricouri cu chipul sau. Alexandru Cumpanasu le-a cerut oamenilor sa-i cante Alexandrei Macesanu ”La multi ani!”.


sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro