Seful Politiei Caracal se pensioneaza, la mai putin de doua luni de cand fusese numit in functie dupa cazul Alexandrei Macesanu.

Seful Politiei Caracal, Costel Ghimis, se va pensiona incepand cu data de 1 octombrie a.c., la mai putin de doua luni de cand fusese numit in funtie.

Ghimis a depus in urma cu doua zile raportul in vederea pensionarii si isi va continua activitatea de la conducerea Politiei Caracal pana la finalul lunii septembrie, potrivit unor surse oficiale, citate de Agerpres. Comisarul-sef Costel Ghimis conduce Politia Caracal incepand din data de 5 august. Anterior, a fost seful Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Caracal, iar in 2017, timp de cateva luni, a fost sef al Politiei Caracal.

La finalul anului 2017, Ghimis a incercat sa ocupe postul de sef al Politiei Caracal, prin concurs, insa functia a fost obtinuta de Nicolae Mirea, care a luat o nota mai mare la interviul structurat pe subiecte profesionale, adica 7,95, in timp ce Ghimis obtinuse nota 5,80. Nicolae Mirea a fost inlocuit de la conducerea Politiei Caracal, la finalul lunii iulie, din cauza modului in care a fost gestionat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu, iar in luna august s-a pensionat.
loading...
Dupa disparitia Alexandrei Macesanu, la conducerea Politiei Caracal si a Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt a urmat un adevarat val de inlocuiri, plecari si pensionari. In ultimele doua luni, s-au pensionat Nicolae Mirea, fostul sef al Politiei Caracal, sefa Sectiei de Politie Rurala Osica (la care este arondata si comuna Dobrosloveni), Violeta Mirea (sotia lui Nicolae Mirea), si adjunctul IPJ Olt, Laurentiu Netoiu, acesta din urma fiind imputernicit in functie pe 29 iulie.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro