SINGURELE IMAGINI DE LA INMORMANTAREA IUBITULUI OANEI RADU!

Cantareata Oana Radu trece prin momente cumplite alaturi de familia lui Alin, cel pe care l-a iubit. Un cocktail Molotov i-a adus sfarsitul tanarului. Acesta avea toata viata inainte, iubea si urma sa-si termine studiile chiar in perioada urmatoare.

Din pacate, a fost incendiat de viu de un vecin din copilarie – cunoscut cu afectiuni psihice – chiar in blocul in care a crescut. Momentele de cumpana au continuat pret de trei saptamani pentru iubita si familia lui Alin. Tanarul s-a zbatut intre viata si moarte, dar trupul sau a cedat, in cele din urma, din cauza arsurilor foarte grave pe care le-a suferit. Alin va fi inmormantat, azi, la Craiova – orasul natal – asa cum a decis decis familia baiatului.

Singurele imagini de la inmormantarea lui Alin, iubitul Oanei Radu. Familia acestuia a insistat – si ar fi comunicat dorinta celor de la Politie – ca presa sa nu participe la inmormantare. Slujba a inceput la ora 14:00, iar mama lui Alin este distrusa de durere, strigand permanent ,,Muma, te-a omorit criminalul, muma, ce rau i-ai facut, ce-a avut cu tine?”
loading...
Alin si barbatul care l-a incendiat au fost vecini in Craiova, iar acesta din urma avea probleme psihice. Ameninta, de mai multa vreme, ca va da foc blocului, dar parintii l-au scos, pe propria raspundere, din spitalul in care fusese internat. Nu s-au gandit cat rau ar putea sa faca fiul lor unor oameni nevinovati.
„Era nebunul cartierului. Spunea ca este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost in casa la mama iubitului meu, a mancat acolo. I-a dat cu o sticla cu benzina in cap, a explodat si a luat foc. In dimineata aceea s-au intalnit si i-a zis, ce faci, ma, te-ai facut bucurestean? Dar el este un om pe care il stii ca este nebun si nu iei in seama ce zice. Mi-e foarte rau. L-a transferat la Craiova intai si apoi cu un elicopter la Bucuresti. Sunt intr-o situatie disperata. Stiu ca daca ar fi fost aici mi-ar fi spus sa lupt”, spunea in urma cu putin timp Oana Radu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro