Sorinel Copilul de Aur si fratele lui, implicati intr-un accident cumplit

Sorinel Copilul de Aur si fratele sau au trecut prin momente cumplite.

Vesti cumplite despre unul dintre cei mai indragiti artisti de muzica de petrecere. Sorinel Copilul de Aur si fratele lui, Adrian Alecu, au fost implicati in urma cu cateva ore intr-un accident rutier in apropiere de Oltenita.

Artistul si fratele sau au fost transportati de urgenta la un spital local, pentru a primi primele ingrijiri medicale. Cei doi au fost dusi cu ambulanta la Spitalul din Oltenita, insa Sorinel Copilul de Aur a refuzat internarea si a decis sa plece acasa, potrivit spynews.ro.

La randul sau, fratele sau a refuzat internarea, semn ca cei doi sunt intr-o stare buna.

loading...
Sorinel Copilul de Aur este unul dintre manelistii care a avut o copilarie cat se poate de grea, talentul lui reusind insa sa il faca, acum, un om suficient de bogat pentru a avea grija de toti cei dragi lui.

Iar unul dintre cei care au avut enorm de castigat in urma succesului manelistului Sorinel Copilul de Aur este fratele lui mai mic, Alberto.

Discret din cale afara cand vine vorba de viata de familie, Sorinel Copilul de Aur nu se afiseaza prea des cu fratii lui. Cu toate acestea, spun sursele noastre, pentru Alberto, un pustan care a devenit major nu de prea mult timp, manelistul are o slabiciune aparte.
”Ii face toate poftele lui Alberto, are mai grija de el. Chiar daca nu il ia la cantari, de fiecare data cand Alberto ii cere ceva, Sorinel se da peste cap sa ii faca pofta. Si, normal, ii da bani suficienti ca sa duca o viata cat mai buna, chiar daca il incurajeaza sa munceasca inca de tanar, mai ales ca s-a tinut de capul lui sa faca cat mai multa scoala”, ne-a spus unul dintre apropiatii manelistului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro