SOTIA LUI DANY VICOL, NEDEZLIPITA DE SICRIUL BARBATULUI IUBIT.

De cand Dany Vicol s-a intors acasa pentru ultima data, sotia lui este nedezlipita de sicriul acestuia. Durerea si suferinta partenerei de viata a tanarului ucis in accidentul provocat de Mario Iorgulescu au fost surprinse intr-o filmare cutremuratoare. Imaginile au fost inregistrate in urma cu cateva ore, la priveghiul barbatului care a devenit tatic pentru prima data recent.

Sotia lui Dany Vicol, dar si alte femei importante din viata acestuia l-au vegheat ore in sir de cand a fost adus acasa in cosciug. Azi-noapte, un artist a cantat in memoria tanarului mort in urma accidentului produs de fiul presedintelui LPF si a oferit dedicatii emotionante atat parintilor indurerati, dar si pentru nora acestora. Negruta, asa cum ii spune la un moment dat manelistul, isi tine capul pe geamul sicriului in care Dany Vicol isi va dormi somnul de veci.

Dupa cum puteti observa in inregistrarea de mai jos, rudele, dar si prietenii i-au aprins lumanari la capatai, s-au rugat pentru sufletul lui si si-au luat ramas bun de la el. In varsta de 24 de ani, Dany Vicol a lasat in urma lui o sotie indurerata si doi copii mici orfani de tata. Doar baietelul de patru luni este al lui, fetita de sase ani este fiica partenerei sale dintr-o relatie anterioara. Inmormantarea sa va avea loc joi, 12 septembrie, in localitatea in care traiesc parintii lui, in Rudeni. El va fi inmormantat alaturi de sora lui, care s-a stins la varsta de sase ani, din cauza unei boli incurabile.
loading...
Matei este un sofer care a vazut incidentul infiorator. De altfel, el este cel care i-a scos din mormanul de fiare pe cei doi tineri implicati in tragedia inregistrata la finele saptamanii trecute in Chitila.

“Accidentul s-a produs in fata mea. Eu ma aflam cu masina in spatele baiatului cu Audi. L-am vazut cum a zburat din masina. A fost aruncat aproximativ 20 de metri. Victima din Audi a apucat sa mai clipeasca o data. Era intins pe jos cu picioarele rupte. Nu pot sa descriu ce am vazut, a fost horror. M-am dus la el si i-am zis: «Daca traiesti si ma auzi, te rog sa clipesti!». A apucat sa mai clipeasca o data si… gata! M-am dus catre cealalta masina. L-am scos din masina pe Mario ca sa nu arda de viu. Repeta continuu ca il doare. Cred ca din cauza centurii si-a fracturat cutia toracica. Am facut rost de o sticla si i-am dat lui Mario apa, apoi au venit si ajutoarele”, a marturisit Matei

Potrivit surselor din ancheta, acul vitezometrului din bordul bolidului lui Mario Iorgulescu la 240 de km/h.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro