Strigate infioratoare in timp ce Dany Vicol este condus pe ultimul drum!

Dany Vicol a fost inmormantat astazi. Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum.

Dany Vicol a fost inmormantat astazi, in prezenta a numeroase rude si prieteni.

Mama si sotia lui barbatului care si-a pierdut viata in accidentul provocat de Mario Iorgulescu, au fost incurajate de familie si de prieteni in timp ce l-au condus pe barbat pe ultimul drum. Cele doua femei erau distruse de durere si au stat tot timpul langa sicriu.

„Nu pleca! Nu pleca, baiatul meu!”, zbiera incontinuu mama lui Dany, in timp ce-si conducea fiul pe ultimul drum. Ea a avut nevoie sa fie sustinuta pentru a nu se prabusi in timp ce a repetat aceleasi cuvinte de zeci de ori. „Baiatul meu, nu pleca! Nu pleca, viata mea! Nu te duce duce acolo, e intuneric”, a mai strigat ea.

loading...
Gino Iorgulescu, tatal lui Mario, cel care a produs cumplitul accident in urma caruia a decedat Dany Vicol, a promis ca va avea grija de copiii tanarului.

„In aceste ore grele pentru noi toti cei atat de afectati de tragedia din noaptea de 8 septembrie, va putem spune ca am luat legatura cu familia tanarului decedat. Durerea noastra este mare, rugamintile noastre catre Dumnezeu nu se opresc nicio clipa. Le-am fagaduit rudelor celui care a murit ca vom face tot posibilul ca sa ajutam din toate punctele de vedere familia greu incercata, am promis in fata lui Dumnezeu ca vom avea grija de copiii ramasi fara tata.

Stim ca parintele este de neinlocuit, dar vom face tot ce e omeneste posibil pentru cresterea si educatia lor, pentru ca drumul copiilor in viata sa fie cat mai bun.

Cu sufletul sfasiat si credinta in Dumnezeu, Gabriela si Gino Iorgulescu”, au transmis parintii lui Mario Iorgulescu intr-un comunicat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro