Tactica lui Gheorghe Dinca, dezvaluita de psihologul Liviu Chesnoiu

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a declarat ca Gheorghe Dinca ii duce in continuare de nas pe anchetatori dintr-un motiv care se confirma tot mai mult: acesta stie ca nu exista suficiente probe pentru a fi incriminat pentru toate infractiunile de care este acuzat.

Chesnoiu sustine ca Dinca are comportamentul tipic al criminalului care vrea sa scape cat mai ieftin dupa faptele comise. Chesnoiu a scos in evidenta de ce isi permite fostul mecanic auto sa se joace cu polititistii. Psihologul spune ca anchetatorii nu stiu cum sa il interogheze pe soferul de ocazie.

„El se joaca cu noi. Are tot confortul acolo. Probabil se uita la televizor si rade de noi. Nu este posibil ca el sa se razgandeasca de la o zi la alta. El are senzatia ca anchetatorii se roaga de el, pe vremea mea nu procedam asa. Atunci cand criminalul are senzatia ca anchetatorii se roaga de el, pentru el este foarte clar ca oamenii legii nu au probe”, a declarat Liviu Chesnoiu la Romania TV.
loading...
Gheorghe Dinca este suspect pentru uciderea a doua adolescente din judetul Olt: Alexandra Macesanu, disparuta pe 24 iulie si Luiza Melencu, disparuta pe 14 aprilie. Barbatul in varsta de 66 de ani si-a schimbat declaratiile de mai multe ori de la demararea anchetei incoace. Monstrul din Caracal, cum a fost descris inca de la inceput de presa, a oferit informatii contradictorii privitor la ce a facut cu trupurile celor doua fete.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro