Teodora, fiica parintelui Florin Stamate, a murit!

Fiica de 15 ani a parintelui Florin Stamate, Teodora, a murit. Avea numai 15 ani si s-a stins din viata din pricina unei boli cumplite.

„Hristos a inviat!
Iubitii nostri prieteni…

Duminica 29 Sept. ora 12, Teodora, fiica noastra iubita a plecat la Domnul. Dupa un sir lung de suferinte s-a dus acolo unde nu este durere nici intristare nici suspin, ci viata fara de sfarsit.
A plecat in ziua in care surioara ei Ilinca implinea exact doua luni.
A plecat dupa ce ne-a pregatit pe fiecare dintre noi pentru acest moment.
Cu doar cateva zile in urma a impartit toate lucrurile ei fiecarui fratior in parte, apoi ne-a spus ca dorinta ei este sa fie inmormantata in cimitirul manastirii de maici Paltin – Petru Voda – Neamt, acolo unde de cativa ani mergea in vacanta si petrecea clipe inaltatoare alaturi de maici.
loading...
Ne-a rugat sa o imbracam in costum popular romanesc.A dat fiecarui fratior cate un sfat; ne-a intarit pe noi parintii multumindu-ne pentru tot ce am facut pentru ea si cerandu-si iertare de la toti.
M-a intrebat cum va putea sa multumeasca vreodata tuturor celor care au ajutat-o si s-au rugat pentru ea…I-am zis ca, facand si ea acelasi lucru pentru toti…
Si asa… impacata cu toti, cu sine si cu Dumnezeu in timpul slujbei sfantului Maslu dupa prima Evangehlie s-a stins in tacere daruindu-ne o ultima lacrima ce-i curgea din ochisor.
Trupul ei a fost asezat in biserica parohiei Sesuri -Magiresti unde in fiecare zi Luni, Marti si Miercuri vom savarsi slujba Sfintei Liturghii la ora 9 si slujba stalpilor la ora 18. Inmormantarea va avea loc JOI 3 Octombrie la manastirea Paltin -Petru Voda -Neamt.
Dumnezeu s-o aseze in locasurile ceresti..
Pr. Florin Stamate – tatal Teodorei
Va multumim voua tuturor celor care ne-ati fost alaturi in aceste grele incercari ale vietii, caci fiecare in parte ati alinat intr-un fel sau altul suferintele grele ale Teodorei.
Cu siguranta nu va uita pe nimeni si veti fi pomeniti de ea in Cer…”, a scris, pe Facebook, parintele Florin Stamate.

Numeroase persoane i-au transmis „Condoleante” parintelui, care trece acum prin momente foarte grele.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro