TRAIESC SAU NU ALEXANDRA SI LUIZA?!

Aflata in plina desfasurare, ancheta in cazul crimelor de la Caracal este departe de a se incheia. Apar, aproape in fiecare zi, noi informatii – unele dintre ele de-a dreptul socante -, iar anchetatorii trebuie sa ”lipeasca” la locul cuvenit fiecare piesa din acest puzzle tragic.

Prin intermediul mamei Alexandrei Macesanu – adolescenta pe care Gheorghe Dinca, conform propriei declaratii, a incinerat-o intr-un cuptor improvizat -, o noua informatie despre ”placerile” lui Gheorghe Dinca a aparut in spatiul public. Un martor-cheie i-a transmis mamei Alexandrei, telefonic, ca are cunostinta de numele unor personaje implicate intr-o retea care trafica minore. Apare si numele lui Bebe Strungaru alaturi de cel al lui Gheorghe Dinca, iar pe lista de suspecti sunt plasate inca doua nume, Tomel si Mirel.

Din ceea ce declara martorul-cheie, Bebe Strungaru – presupus complice al ”Monstrului din Caracal” si, totodata, cel care a declarat ca nu l-a cunoscut niciodata pe criminal – ar fi ”luat” fete de la Dinca si de la inca un barbat, acesta din urma aflandu-se, acum, in puscarie. Bineinteles, Bebe Strungaru, la fel ca si Gheorghe Dinca, ar fi preferat doar fete… pana in 18 ani. Nu erau ”interesante” pentru ei daca aveau peste 18 ani.
loading...
„In 2014 am fost luata la DIICOT cu treaba cu Bebe Strungaru, cu Tomel.De aici stiu toata chestia. Bebe Strungaru, Sebastian il cheama pe el… Da, intr-adevar, el lua fete si de la Dinca si de la unul care acum e in puscarie. Lui ii plac doar fetele tinere. (…) Cand s-a luat toata cauza cu DIICOT-ul, eu eram acasa la una dintre fetele astea in casa, prietena cu mine, m-au luat cum ca m-au gasit in casa. Si acolo am aflat tot, cum ca el lua fete de la unu Mirel, fete pana in 18 ani, nu voia peste 18 ani. Le ducea unde sta el… ea era la munca, el n-a avut timp sa-i faca nimic la fata”, a declarat martorul, conform antena3.ro.

sursa cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro