Tudor Ciuhodaru, primeste salariu de 13.000 de lei pe luna!

Tudor Ciuhodaru nu da cu zilele pe la munca, desi incaseaza un salariu consistent relateaza publicatia ieseana reporteriis.ro, care a realizat ancheta, citata fiind de psnews.ro.

In martie, reporterii respectivei publicatii, au urmarit trei zile daca Ciuhodaru vine la munca, dar au constatat ca nu aparea niciodata. „Si-a luat liber. Are cerere de concediu, cu siguranta”, l-a aparat atunci Lucian Eva, managerul spitalului. Cand i-au sunat pe reprezentantii spitalului si au spus ca l-au urmarit mai multe zile, iar acestia au confirmat ca nu venise de mai mult timp la serviciu.

Intre 9 si 18 septembrie, reporterii de la reporteris.ro au reluat ancheta. Au sunat, cu regularitate si dimineata, si seara si au intrebat daca medicul Tudor Ciuhodaru poate fi gasit la munca. „Nu este, nu l-am vazut, nu stim”, au fost raspunsurile asistentelor de la UPU de fiecare data cand au raspuns apelurilor jurnalistilor. Marti, 17 septembrie, verificarea zilnica a fost filmata. Personalul medical a marturisit ca nu l-au vazut deloc de mai bine de-o saptamana: „Nu stim nimic, o fi in concediu sau o fi la Bruxelles!”. Conducerea spitalului a refuzat sa dea explicatii. Asistenta-sefa de la UPU Neuro, cea care face pontajele si tine evidenta prezentei, i-a directionat pe jurnalisti spre conducerea spitalului.
loading...
Managerul Lucian Eva a spus ca el nu se pune la dispozitia noastra si ca doctorii sunt platiti numai in functie de pontaj, „indiferent daca au norma intreaga”. Pe hartie face norma intreaga Ciuhodaru are, de aproape doi ani, salariul lunar de circa 13.000 de lei net, corespunzand unei norme intregi. Tudor Ciuhodaru era singurul cadrul medical din Parlamentul Romaniei care facea fata la doua norme intregi, la spital si in legislativ, putand zbura de la Iasi la Bucuresti si retur in cateva secunde.

Parlamentarul PSD era platit pentru 40 de ore lucrate saptamanal ca politician si tot atatea ore ca medic la Urgentele de la Neuro. Astfel, aduna din cele doua salarii peste 30.000 de lei lunar, cumuland, teoretic, peste 320 de ore de munca/luna din totalul de 516 ore pe care le are in total o luna de 30 de zile, exceptand weekend-urile, care sunt pentru odihna.

Din 516 ore, dr. Ciuhodaru muncea 320 de ore si mai avea 196 ore sa doarma, sa se spele, sa manance si sa parcurga drumurile de-acasa la serviciu, unele facute cu avionul. Inseamna o medie de 9 ore pe zi. In vara, Tudor Ciuhodaru a devenit europarlamentar PSD, mutandu-se practic cu serviciul la Bruxelles si Strasbourg, dar p n-a facut niciun demers pentru a-si reduce norma intreaga de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. In ultimele 10 zile n-a fost vazut la serviciu si, oficial, nu e anuntat in concediu.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro