Un bolid de lux cadou pentru Bianca Andreescu.

Bianca Andreescu, numarul 5 WTA, traieste momente de triumf total dupa succesul istoric de la US Open. Multe personalitati internationale au felicitat-o pentru victoria de la Flashing Meadows, Canada ii este la picioare, cu laude din lumea politica si din showbizz, a fost invitata la diverse emisiuni hipercunoscute pe mapamond, iar cadourile curg fara numar.

Pana sa renegocieze contractele cu sponsorii individuali, care vor fi mult mai avantajoase financiare decat pana la succesul din SUA, Bibi a primit in dar un bolid ce-ti taie rasuflarea. Parteneriatul ei cu BMW i-a adus un model M8 Cabriolet sportivei cu sange romanesc, nascuta la Toronto.

Andreescu si-a rotunjit substantial veniturile in acest an, 3,85 de milioane de dolari doar premiul de la US Open, 6 milioane de dolari castigati din tenis doar in 2019, iar supermasina vine ca un bonus pentru pustoaica de 19 ani.
“Nimic nu spune mai perfect ”Bine ai venit acasa” decat un M8 Cabriolet. Suntem fericiti sa il avem pe ambasadorul BMW pe pamant canadian din nou. Felicitari pentru succesul istoric de la US Open”, a scris sponsorul Biancai pe Twitter. BMW M8 Cabriolet este o masina de lux a brandului german, al carui pret de pornire este de 133.000 de dolari. Bolidul dispune de un motor puternic, V8, care ii permite sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3,3, secunde.
loading...
Bianca are contracte cu multe nume importante. Si este la mare cautare de alte branduri care-si desfasoara afacerile pe glob. Intr-un interviu pentru The Globe and Mail, agentul jucatoarei, Jonathan Dasnieres, spune ca Bianca va semna noi angajamente de imagine dupa US Open 2019: “Sincer, nu ne asteptam ca aceste zile in care marile companii bat la usa sa vina asa repede. Nu ne grabim cu noile contracte, avem timp suficient. Am spus ”nu” deja mai multor oferte. Momentan, Bianca are ca sponsori pe Nike, BMW si lantul de restaurante vegane Copper Branch”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro