Vestea care a socat Romania: „A murit Mihai Constantinescu!”

„In urma cu putin timp, Mihai Constantinescu a murit. Artistul era internat de cateva luni in spital, in coma indusa, dupa ce a suferit un grav stop cardio-respirator.”, asa suna anuntul care a pus Romania pe jar.

Sotia celebrului cantaret a negat faptul ca artistul ar fi plecat dintre noi.
Mihai Constantinescu este internat in continuare la Spitalul Floreasca, iar starea sa de sanatate este „stationara”, nefiind inregistrata nicio evolutie, sustine sotia sa.

Cantaretul Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitala pe 13 mai, in urma unui stop cardio-respirator
loading...
In anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei interventii chirurgicale la Sectia Clinica Chirurgie Cardiovasculara din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures, cu diagnosticul stenoza aortica stransa, cardiopatie valvulara, insuficienta mitrala gradul 3/4, insuficienta tricuspidiana gradul 2, hipertensiune pulmonara medie. In anul 2017, artistul a fost supus unei noi interventii chirurgicale, dupa ce valva mitrala a avut o disfunctie.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro