Viorel Catarama arunca bomba: Alexandra si Luiza nu sunt moarte.

Presedintele Dreptei Liberale Viorel Catarama a anuntat ca va oferi o recompensa de 100.000 de euro persoanei care va da informatii ce vor duce la gasirea si eliberarea Luizei Melencu sau a Alexandrei Macesanu.

”Inca de la izbucnirea scandalului Caracal, am anuntat ca nu pot accepta varianta crimei, asa cum a fost prezentata de autoritati. Nici pana azi, nu s-au prezentat dovezi, dincolo de orice indoiala, ca cele doua fete au fost ucise”, a scris Viorel Catarama, duminica, pe Facebook, conform cancan.ro.

Acesta a mai afirmat ca institutiile statului ancheteaza varianta crimei, desi opinia publica este tot mai convinsa ca este vorba de cazuri de trafic de persoane.
loading...
”Institutiile statului ancheteaza si investigheaza cu precadere varianta crimei, fara a tine cont de opinia publica, din ce in ce mai convinsa ca suntem in fata unui caz de trafic de persoane. De aceea, anunt pe aceasta cale ca ofer o recompensa de 100.000 Euro persoanei care va da informatii de natura sa conduca la gasirea si eliberarea Luizei sau Alexandrei”, a conchis Catarama.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro