1,7 milioane de euro! Aceasta este suma stransa de fiica lui Gigi Becali din darul de nunta.

Nunta anului 2019 a avut loc sambata trecuta, la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a maritat, iar tatal ei a tinut sa se dea in spectactol in mijlocul celor peste 700 de invitati.
Patronul FCSB i-a facut toate poftele fetei sale. Dupa ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis sa le dea mirilor un cadou incredibil. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro intr-un cont comun pentru ca tinerii sa inceapa cu bine casnicia, anunta Fanatik. Suma oferita de Becali reprezinta, de exemplu, mai mult decat a platit pentru transferul lui Ionut Vina sau Razvan Oaida, fiecare dintre ei costand 700.000 de euro. Tanarul cuplu a mai strans din darul de nunta alti 700.000 de euro de la ceilalti invitati!

Cei mai darnici au fost Ioan si Victor Becali, Teia Sponte si Vasi Geambazi, fiecare dand cate 50.000 de euro. Printre invitati s-au mai numarat Gica Hagi, Dumitru Dragomir, Viorel Paunescu, Viorel Hrebenciuc, Anamaria Prodan si Adriean Videanu.

Nunta a fost prezentata de Catalin Maruta, iar de pe scena n-a lipsit Andra. Clejanii au fost si ei prezenti, dar piesa de rezistenta a evenimentului a reprezentat-o celebra formatie Pindu! Gigi a facut tot ce-a putut sa-i aiba la eveniment. Chiar daca acestia erau antamati pentru o alta petrecere, in urma cu cinci luni, Becali a reusit sa-i convinga pe alti miri sa-si amane evenimentul… Si le-a dat si 20.000 de euro cadou pentru ca au acceptat.

Cum era de asteptat, Gigi Becali a fost numarul 1 la distractie! A dansat si a cantat pe muzica machedoneasca, a aruncat cu sute de bancnote in membrii formatiei Pindu, iar la finalul serii i-a insirat pe ospatari sa le multumeasca. Si nu le-a strans mana, ci le-a dat fiecaruia cate 200 de euro!

loading...
Gigi Becali a socat si inainte de petrecerea de la restaurant. Sambata dupa pranz a avut loc cununia religioasa, ocazie cu care Gigi a invitat mai multi calugari de la Muntele Athos si de la Manastirea Frasinei. Becali i-a asteptat personal pe acestia, impreuna cu care si-a facut aparitia si Alexandru Tudor, fostul arbitru FIFA, devenit omul de incredere al lui Gigi Becali la FCSB. “Unul dintre calugarii care au venit este pustnic de 40 de ani si tot de atunci nu a mai vazut o femeie”
Gigi Becali a dorit sa se asigure ca nu vor exista nici un fel de incidente la nunta. A angajat nu mai putin de 11 garzi de corp, care au participat inclusiv la ceremonia religioasa si care aveau rolul de a nu lasa sa intre persoanele care nu se aflau pe lista de invitati. Printre bodyguarzi s-au numarat si Fane Dediu si Marcel, doi dintre oamenii care faceau parte, alaturi de Catalin Zmarandescu, din escorta lui Becali inca din 2003, primul an in care a devenit patron la FCSB. Multi dintre cei 11 care au asigurat paza la nunta de sambata sunt bodyguarzi si pentru FCSB in diversele deplasari pe care echipa le face.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro