Acuzatii soc pentru sotia lui Gheorghe Dinca!

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, crede ca sotia lui Gheorghe Dinca stie mai multe decat lasa sa se inteleaga.

Pe zi ce trece, tot mai multe informatii apar in cazul disparitiilor de la Caracal! Daca la inceput doar Gheorghe Dinca era un monstru pentru oamenii din Romania, ei bine, pe masura ce ancheta a evoluat, si familia barbatului a fost luata in collimator.

Elena Dinca, sotia criminalului, este si ea pusa la zid de parintii Alexandrei si ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede ca femeia a intalnit-o pe Luiza Melencu, atunci cand fata a fost sechestrata.

”O sa depun o upgradare a plangerii initiale contra familiei Dinca, in special a sotiei lui Dinca. Ea este cheia, din punctul meu de vedere stie tot. Am urmarit ce a declarat, ce a facut si eu cred ca s-a intalnit cu Luiza acolo.

loading...
Eu va garantez ca mint de sting toti impreuna si separat, nu am vazut tupeu mai mare in a minti, mint intr-un hal fara de hal.

Eu va garantez ca mint de sting toti impreuna si separat, nu am vazut tupeu mai mare in a minti, mint intr-un hal fara de hal.

Mai mult, o alta teorie o are recent in prim-plan pe Elena Dinca, de data aceasta legata de disparitia Alexandrei Macesanu

Surse din caz merg pe ideea ca sotia lui Gheorghe Dinca i-a mintit pe anchetatori in declaratiile date. Drept dovada, din ultimele informatii date de vecini, Elena Dinca ar fi fost in curtea barbatului ei, chiar in ziua in care ar fi fost ucisa Alexandra! ”E o parere, cum ca femeia ar fi venit atunci de la Arad, acolo unde statea de cateva luni, acasa, la Dinca. Nu se poate baga mana in foc ca a fost exact asa, sunt niste indicii noi, dar oamenii legii trebuie sa ancheteze si aceasta pista”, au dezvaluit persoane din Caracal intr-o emisiune TV.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro