Alex Zanoaga, in prezenta altei tinere, in timp ce Simina e gravida, acasa!

Alexandru Zanoaga s-a fotografiat in prezenta altei tinere, in timp ce Simina este gravida in aproape 4 luni!

Desigur, nu este nicidecum vorba de ceva ce ar putea destabiliza relatia frumoasa pe care o are cu Simina Loica! Alex Zanoaga este tare fericit ca, in curand, el isi va strange copilul la piept, alaturi de fosta concurenta de la Puterea Dragostei, Simina.

Alex Zanoaga se bucura de perioada aceasta si, evident, alaturi de iubita sa, fac reclama la diferite produse contracost. Recent, Alex s-a fotografiat in prezenta a doua persoane care fac parte din lumea hair-stylingului.
loading...
Invitata la Teo Show, Simina a vorbit despre sarcina la Teo Show. ”Da, sunt insarcinata. Doar ca, in viziunea unora, eu trebuia sa fiu insarcinata de mult timp. Ce sa mai zic…chiar si in emisiune, cand eram concurenta, se zvonea ca sunt gravida! In fine, poate Jador stie mai bine decat noi, poate stia inaintea noastra! Nu vreau sa mai lungesc discutia, am trei luni si 2 saptamani de sarcina. Am asteptat sa treaca primul trimestru, ca sa stiu daca pot pastra sarcina, si de aceea, nu am dorit sa fac public acest lucru. Doar noi si prietenii nostri apropiati am stiut! Este adevarat, stia Jador pentru ca avem un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca sa-i faca in ciuda! Poate de aceea, primesc mesaje ca bebelusul e cu Jador. Este o aberatie! Intre noi nu s-a intamplat nimic, doar ne-am sarutat in emisiune si atat!”, a spus Simina de la Puterea Dragostei la KanalD, in urma cu doua saptamani.
Pe de alta parte, desi bruneta este insarcinata, iubitul ei, Zanoaga refuza sa o ia pe Simina de la Puterea dragostei de nevasta deocamdata. Fosta concurenta a primit de la el la finele primului sezon al show-ului, ca un simbol al sentimentelor pe care barbatul le incearca fata de ea, doar un inel, de casatorie insa, nici vorba. ”Mi l-a dat in masina si mi-a spus sa scot tinicheaua veche pe care o aveam de pe deget! Am fost surprinsa, nu ma asteptam sa primesc o bijuerie atat de frumoasa de la el. Am crezut ca ma cere de sotie, dar inelul a reprezentat doar un cadou. Initial, m-am suparat, dar pe urma, am luat lucrurile cu calm”, a povestit Simina, in timp ce Alex avea sa spuna ca nu a considerat ca este cazul sa o si ceara de nevasta sau sa faca o vreo nunta, pe motiv ca este tanar, are doar 20 de ani, si nu este pregatit pentru a semna un act oficial. Citeste materialul integral pe kfetele.ro

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro