Alexandru Cumpanasu a plans in direct, minute in sir!

Alexandru Cumpanasu a facut un video pe pagina lui de Facebook si a plans minute in sir, in timp ce mii de oameni se uitau la el.

Alexandru Cumpaanu a publicat un video pe pagina lui de Facebook in care vorbea despre nedreptatile din Romania. La un moment dat, unchiul Alexandrei Macesanu a clacat si a inceput sa planga. Momentul a fost intrerupt de sotia lui, Simona.

„Vad o batjocura de stat condus de niste oligofreni. Dragii mei, am facut tot ce am putut eu. Tot! Mi-as da si viata. Nu cred ca exista om pe lumea asta care sa fi facut mai mult, macar sa fi incercat sa faca mai multe pentru poporul lui.
loading...
Cand faci plangere penala si iti pui in cap tot sistemul… Mai aratati-mi pe cineva. Am facut plangere penala pe numele tuturor sefilor, procurorilor din Romania. Daca mi-ar fi fost teama, nu m-as fi bagat in batalia asta. Nu imi este teama, cel putin nu de nenorocitii astia din sistem si nu imi va fi niciodata.

Ceea ce recunosc ca este dureros este sa lupti pentru tara si sa vezi ca o parte din popor nu e impotriva, dar nu ii pasa. Sunt sapte milioane de romani plecati in afara tarii, sapte milioane de suflete care au plecat in afara tarii”, a spus Alexandru Cumpanasu inainte de a incepe sa planga in direct.

„Sunt la capatul puterilor. Acest sistem nenorocit care actioneaza in fiecare zi pe mine ma aduce in starea de a ma gandi foarte serios la ce urmeaza. (…) Nu mi se pare drept ca o lupta pentru binele tuturor sa o duca un singur om”, a mai spus candidatul la prezidentiale.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro