Alexandru Cumpanasu, ipoteza in cazul Caracal: Alexandra Macesanu a murit

Alexandru Cumpanasu vine cu o noua ipoteza in cazul nepoatei sale, Alexandra Macessanu. El crede ca nepoata lui este moarta.

Alexandru Cumpanasu este unul dintre oamenii care s-au zbatut cel mai mult pentru a o gasi pentru Alexandra Macesanu.

Candidatul la alegerile prezidentiale a facut multe demersuri in acest sens si a obtinut informatii conform carotra Alexandra Macesanu ar fi in viata, dar este traficata unei retele de prostitutie. Declaratia unchiului Alexandrei s-a schimat in ultimele ore si si-a pierdut speranta ca adolescenta ar mai putea fi in viata.

„Informatie certa ca este in viata, astazi, nu mai am. Acum o luna de zile aveam informatia ca este in viata. A fost traficata din Romania printr-o retea albaneza din Bari si predata unei filiere arabe, pentru ca Alexandra a facut parte, din pacate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii in mod special, cei care sunt mai bogati si au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia si Maroc. A fost rapita pentru o astfel de retea. Ultima mea informatie este ca a fost predata acestei retele, in ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpanasu, pentru dcnews.ro.

loading...
Lipsa probelor concrete il face pe Alexandru Cumpanasu sa creada ca Alexandra a fost ucisa. Ultima informatie pe care a aflat-o este cea conform careia Alexandra ar fi ajuns la o retea care opereaza in Tunisia sau Maroc.
In tot acest timp, Gheorghe Dinca se afla in arestul politiei, iar ancheta inca se deruleaza.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro