Andra Volos, noua concurenta de la Puterea Dragostei, e superba! Cum arata, insa, inainte de a ajunge la medicul estetician!

Andra Volos, cea mai noua concuernta de la Puterea Dragostei, arata complet diferit in urma cu patru ani.

Andra Volos este cea mai noua concurenta de la Puterea Dragostei. Tanara a locuit mai multi ani in Italia si este cu adevarat superba. Urmarita de aproape 70.000 de persoane pe pagina ei de Instagram, bruneta nu se sfieste sa pozeze in cele mai fierbinti ipostaze.

Fotografiile cu Andra Volos in costum de baie si in pozitii provocatoare au strans zeci de mii de aprecieri din partea fanilor, iar ea e constienta de cat de atragatoare este. Cu toate acestea, in urma cu trei ani era total diferita.
loading...
Daca acum e o bomba, in urma cu patru ani Andra Volos parea o fata obisnuita. Era frumoasa, dar nu semana cu diva pe care o vedem astazi in fotografiile publicate pe paginile ei. Nu poza la fel ca pana acum, buzele ei erau mult mai subtiri si nici nu avea formele care ii innebunesc pe admiratori. Se pare ca frumoasa bruneta a trecut si ea pe la medicul estetician, unde si-a pus silicoane si a trecut printr-o procedura de marire a buzelor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro