Avocatul familiei Macesanu, despre disparitia Alexandrei

Avocatul familiei Alexandrei a vorbit la Romania TV despre evolutia anchetei in cazul disparitiei fetei, spunand ca a fost audiat un italian in acest caz, iar italienii vor deschide si ei prorpia lor ancheta legata de acest caz.

„Indiciile sunt multe si suficiente asa cum a relatat Cumpanasu. Sunt indicii temeinice care sa indice retelele si membrii care au participat la rapirea acestor fete, aici vorbim exact de membrii familiei inculpatului Dinca”, a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Macesanu.

Intrebat daca anchetatorii din Romania colaboreaza cu cei din Italia, avocatul a raspuns: „Ar fi bine, avem nevoie de ancheta in Italia. Cumpanasu mi-a comunicat ca urmeaza sa se desfasoare o ancheta la cererea dansului. El a fost la un post important RAI 1 sau 3. Si cei de acolo i-au promis ca il vor ajuta in aflarea adevarului si solutionare. Aici se incearca solutionarea intr-un mod neadecvat, trimiterea in instanta pe infractiunea de omor calificat. Nu e in regula, pentru ca nu ar mai avea competenta sa solutioneze aceasta cauza”.
loading...
Aurel Moldovan nu vrea sa dea in schimb niciun indiciu cu privire la unde se afla fetele. „Nici daca as avea indicii nu as spune, le-as pune viata in pericol. Nu poti sa te joci cu vietile lor, cu niste oameni care actioneaza in favoarea noastra, acest lucru trebuia facut de organul de urmarire penala si nu de investigatori particulari platiti de Cumpanasu”. Avocatul mai spune totusi ca a fost audiat si un italian in aceasta ancheta. „Joi a fost audiat. Eu am ajuns la 10 si el a venit la 9 fara 10. Pe mine m-a chemat cu o ora mai tarziu, sa nu pot sa particip la declaratii”, a dezvaluit Aurel Moldovan.

sursa rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro