Bianca de la „Puterea dragostei”, la rascruce de drumuri!

In Gala „Puterea dragostei”, Bianca a Dupa ce in urma cu doua saptamani, Andreea Mantea a lansat un avertisment dur Biancai, ca urmare a faptului ca aceasta intarzia de cateva zile la filmari, dand peste cap programul prestabilit.

„Stati cate cinci ore la machiaj pentru ce? Sa stati pe canapea. La 12 erati gata. Eu am zis ca plec. Plec. Nu vreau sa va mai bateti joc! E foarte simplu! Cine nu va respecta ora de intrare in emisiune, nu mai intra. Eu pe voi am dat vina pana acum, ca am vazut ca sunteti incet. Va ia o ora de la machiaj pana la intrarea in casa.

Sunteti superbe, dar asta nu insDupa cateva zeci de minute de la debutul Galei, Bianca si-a facut aparitia in casa „Puterea dragostei”.

Se pare ca tanara a ajuns la capatul rabdarii. Bianca a marturisit ca a intarziat la filmarile pentru Gala pentru ca ii este din ce in ce mai greu sa se mobilizeze, din cauza faptului ca ii este foarte dor de casa si de familia sa.
Pe de alta parte, Bianca de la „Puterea dragostei” a fost certata de catre Andreea Mantea pentru ca le-a spus producatorilor ca vine atunci cand vrea ea la filmari, ceeea ce a infuriat-o enorm pe prezentatoarea TV, care s-a vazut nevoita sa ii lanseze un avertisment deocamdata.eamna ca trebuie sa stati cu orele! La gala inteleg, dar in timpul saptamanii nu e normal!”, a spus Andreea Mantea.fost la un pas de eliminarea din emisiune, dupa multele intarzieri de la filmari din ultima vreme.

loading...
Inca din primele minute ale Galei, Andreea Mantea a anuntat ca vor exista repercusiuni pentru faptul ca fetele intarzie ore intregi la filmari.
Pentru aceasta atitudine, Andreea Mantea a anuntat-o pe Bianca ca se afla in mare pericol de descalificare, iar la prima abatere risca sa plece din emisiune.
Spre finalul celei mai recente Galei, Andreea Mantea a dezvaluit tuturor decizia staff-ului in ceea ce o priveste pe Bianca. Aceasta a primit permisiunea de a merge in Romania o saptamana pentru a-si rezolva problema cu viza, insa totodata si avertismentul drastic de a nu mai intarzia la filmari dupa revenirea ei in emisiune, altfel va risca sa fie descalificata.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro