Bianca Dragusanu si Alex Bodi s-au despartit si vor sa divorteze: „Nu avem intentii comune”

S-a rupt lantul de iubire intre Bianca Dragusanu si Alex Bodi! Cei doi si-au spus adio si intentioneaza la modul cel mai serios sa divorteze. Dupa ceva timp petrecut impreuna, perioada in care si-au facut planuri inclusiv de nunta, dupa ce s-au casatorit civil, cei doi si-au dat seama ca drumurile lor nu tind spre acelasi tel. Anuntul a fost facut chiar de catre Alex Bodi.

Cei doi s-au despartit si impacat de mai multe ori pana acum, insa de data asta, avand in vedere dramatismul cu care Bodi anunta sfarsitul relatiei, se pare ca lucrurile s-au sfarsit intr-adevar. Afaceristul a declarat pentru spynews.ro ca si-au promis amandoi ca la urmatoarea cearta urata care va aparea sa se desparta definitiv, caci e clar ca in acest fel nu mai pot continua impreuna, ca nu mai au intentii comune.

„Relatia mea cu Bianca s-a incheiat. Am constatat ca nu avem intentii comune, am considerat amandoi ca este mai ok. Am depus actele de divort, termenul este pe 2 decembrie, avem cateva zile de gandit, dar noi doi am considerat ca cel mai este sa o luam pe drumuri separate ca nu ajungem la un punct comun”, a declarat Bodi.

„Nu se poate conforma cu anumite chestii”
„Am ajuns la un nivel prea inalt al relatiei si decat sa ajungem la alte finaluri sau sa ne compromitem, ca suntem oameni maturi, am considerat ca este mai bine sa evitam. Munca mea nu-mi permite sa stau prea mult in tara, ea isi neglijeaza job-ul.
loading...
Noi ne-am promis unul celuilalt ca la urmatoarea cearta sa se incheie. Am stat de vorba, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifica greselile mele si a stabilit ca nu meritam niciunul stres si nervi”, a mai spus musculosul Biancai Dragusanu. Bianca a postat pe Instastory un clipulet in care trage de un troler fara se precizeze unde pleaca. Fanii au intrat la dubii si spun ca si-ar fi facut bagajele si ar fi plecat de acasa.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro