Carmen de la Salciua a cedat in fata lui Culita Sterp!

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au multe lucruri de pus la locul lor inainte de a se afisa, peste tot, ca si cuplu, iar negocierile privind asumarea relatiei celor doi fac deliciul apropiatilor lor.

Cu toate acestea, zilele trecute, Carmen de la Salciua si Culita Sterp au ajuns la o concluzie cu privire la viitorul lor impreuna, cea mai frumoasa artista cedand in fata cantaretului cu care a mai fost casatorita.

”Probabil asteapta sa se stabilizeze situatia dintre ei si sa se lamureasca daca Culita Sterp este, cu adevarat, capabil sa aiba o relatie cu ea. Carmen de la Salciua, de fapt, il testeaza inainte de a-si asuma relatia. Oricum, se vad foarte des, petrec mult timp impreuna, multe nopti lipiti, dar inca nu s-au mutat impreuna”, ne-a spus sursa noastra.

Cu toate acestea, dupa ce au trecut cateva zile de negocieri aprinse, duse mai mult seara, intre Culita Sterp si Carmen de la Salciua s-a ajuns la o concluzie cu privire la asumarea relatiei lor, cu atat mai mult cu cat, pare-se, cea mai wow cantareata de muzica populara a fost convinsa de fostul ei sot in legatura cu intentiile onorabile pe care le are acesta. ”Carmen de la Salciua a acceptat ca, in urmatoarele zile, sa isi asume, in sfarsit, relatia lor. Culita Sterp a convins-o ca o iubeste doar pe ea, ca nu are de gand sa mai calce stramb si ca s-a maturizat asa cum isi doreste ea. Asa ca, in curand, va aparea anunstul cu privire la relatia lor, cu atat mai mult cu cat Culita si Carmen au decis, deja, sa se mute impreuna, iar el a intervenit pe langa rudele sale pentru a aplana conflicul care mocnea de mai bine de un an”, ne-a spus, in exclusivitate, sursa noastra.

loading...
”Inca nu stim 100% ce o sa fie. Vorbim, suntem prieteni, dar inca nu stam in aceeasi casa. Suntem pe drumul cel bun, vorbim, dar nu stim ce o sa fie in continuare. Carmen este langa mine, chiar si acum”, a explicat Culita Sterp pentru un post TV.

De altfel, de ziua ei de nastere, Carmen de la Salciua, ajunsa la 31 de ani, a organizat o mica agapa. Iar acolo, toti invitatii prezenti au avut un adevarat soc cand au vazut cine este personajul cel mai de seama al evenimentului. Nimeni altul decat Culita Sterp, fostul sot al lui Carmen de la Salciua. Ajuns chiar primul la petrecere, probabil pentru a se bucura de cateva momente de efuziune sentimentala cu frumoasa lui fosta sotie… ”Carmen era atat de fericita de zici ca era ziua nuntii ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei si, din nou, sunt impreuna. Eu sunt putin dezamagit de Carmen si usurinta cu catre a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important sa fie ea fericita”, ne-a spus invitatul de la petrecerea lui Carmen de la Salciua.

Anul trecut, au inceput sa circule imagini cu frumoasa Carmen de la Salciua, goala, artista acuzandu-l pe Culita Sterp ca ar fi in spatele aparitiei fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poza de cativa ani! Imi facusem o poza in oglinda cum cred ca isi face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai imi cumparasem un corset de remodelare al taliei si imi facusem poza in oglinda! Cum fostul sot mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto impreuna cu fosta mea cumnata si au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei sa imi faca rau! Am purtat o discutie cu parintii mei! Mama sufera foarte mult, dar i-am explicat ca trebuie sa fie tare! Mama e o femeie credincioasa, noi suntem oameni carora nu le place sa intre in scandaluri! Probabil ati vazut ca nimeni din familia mea nu a scos un cuvant! Judecati voi cum doriti! Am fost invatata sa intorc si celalalt obraz, nu sa ma razbun! Dumnezeu ne judeca pe toti!”, ne-a spus, in exclusivitate, Carmen de la Salciua.

Carmen de la Salciua nu mai voia sa il vada pe Culita Sterp
Dupa ce Culita Sterp a facut o serie de declaratii socante cu privire la moralitatea sotiei sale, Carmen de la Salciua este atat de suparata incat nici nu mai vrea sa auda de el. ”Carmen este disperata ca trebuie sa dea, din nou, nas in nas cu el. Nu il mai suporta, se simte tradata, inselata si batjocorita de barbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, in perioada asta, ea este nevoita sa ii suporte prezenta pentru ca au o serie de obligatii artistice impreuna. Ea nu era inca hotarata sa divorteze si au luat, impreuna, niste cantari, si au de cantat impreuna, de Craciun. De fapt, au cantari pana prin 2019 la jumatate, iar Carmen nu stie cum sa scape de ele”, ne-a spus o apropiata de-ale cantaretei. Mai mult decat atat, dupa divort, Carmen de la Salciua a luat o decizie drastica cu privire la cariera ei artistica. ”Nu mai vrea sa accepte nicio cantare in compania lui Culita. Adica, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Impreuna, sub nicio forma. Nu poate sa il mai vada in ochi, daramite sa cante, sa danseze, sa zambeasca pe aceeasi scena. Este o femeie ranita si, normal, decizia ei e de inteles”, ne-a spus sursa citata.
loading...
“Nu imi vine sa cred ca Dumnezeu mi-a dat putere sa trec asa usor peste, desi in sufletul meu este o durere mare. Nu ma asteptam sa fiu asa tratata de omul de langa mine. Sunt dezamagita, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternica, luptatoare si credincioasa. Tot raul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua in ziua in care a depus actele de divort de Culita Sterp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro