Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat.

E vestea pe care o asteptau toti fanii lor. Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat, iar cantareata a postat si prima fotografie impreuna. Bruneta i-a facut si o declaratie siropoasa celui care a dus-o in fata altarului.

S-au despartit, au divortat, iar acum sunt din nou impreuna. Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au impacat si sunt mai fericiti ca niciodata. Cei doi si-au asumat relatia, iar cantareata a postat si prima fotografie impreuna. Fericirea lor li se citeste pe chip, iar fanii lor sunt in extaz.

Carmen de la Salciua a recunoscut ca s-a impacat cu fostul sot chiar de ziua lui. Mesajul pe care i l-a transmis vedeta lui Culita Sterp este de-a dreptul emotionant.

„Ne-am ingropat, dar nu am realizat ca noi suntem… Seminte ! Si… Iata-ne, din nou zambind!
La multi ani tie:

loading...
Barbatului care m-a condus pana in fata lui Dumnezeu, omului simplu cu care radeam la oi pe camp si unde fericirea era cea mai pura!
Iti doresc sa fii un om implinit cu tot ce inseamna asta! ?

Te felicit pentru ambitia si evolutia ta! Stiu cum am inceput de acolo de jos si stiu cat a fost de greu! Culege roadele succesului si fii un om fericit!’, a fost mesajul lui Carmen de la Salciua, pentru Culita Sterp.

Se pare ca motivul divortului este infidelitatea barbatului. Carmen a declarat ca si-a iubit sotul si inca mai are sentimente pentru el, dar nu poate trece peste tradarea lui. Carmen de la Salciua sustine ca ajunsese sa se simta doar o masina de produs, nu o sotie iubita.

In timpul divortului, au inceput sa circule imagini cu frumoasa Carmen de la Salciua, goala, artista acuzandu-l pe Culita Sterp ca ar fi in spatele aparitiei fotografiilor cu pricina.

‘Asta e o poza de cativa ani! Imi facusem o poza in oglinda cum cred ca isi face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai imi cumparasem un corset de remodelare al taliei si imi facusem poza in oglinda! Cum fostul sot mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto impreuna cu fosta mea cumnata si au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei sa imi faca rau!

loading...
Am purtat o discutie cu parintii mei! Mama sufera foarte mult, dar i-am explicat ca trebuie sa fie tare! Mama e o femeie credincioasa, noi suntem oameni carora nu le place sa intre in scandaluri! Probabil ati vazut ca nimeni din familia mea nu a scos un cuvant! Judecati voi cum doriti! Am fost invatata sa intorc si celalalt obraz, nu sa ma razbun! Dumnezeu ne judeca pe toti!’, a spus, la acea vreme Carmen de la Salciua, pentru Cancan.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro