Carmen Minune, de nerecunoscut la o petrecere!

Carmen Minune a slabit mult dupa nastere! Uite cum arata!

Karmen (21 de ani), fiica lui Adrian Minune, este o mamica moderna, care atrage toate privirile oriunde se duce. Ei bine, la fel a facut si recent, la botezul fetitei designerului de lenjerie intima Cristina Oae.

Nasii micutei sunt chiar parintii artistei, asa ca indragita cantareata si sotul ei nu puteau lipsi sub nicio forma de la evenimentul fastuos de saptamana trecuta.

Ce a observat toata lumea, in primul rand, la frumoasa Karmen, a fost silueta. Solista a nascut in urma cu doua luni o fetita absolut superba si sanatoasa si a slabit in timp record mai bine de zece kilograme.

La botez, protagonista noastra si-a pus in valoare silueta perfecta cu o rochie scurta si o pereche de sandale simple, dar frumoase, care apartin unui brand exclusivist.

loading...
Carmen Minune este mai fericita ca niciodata de cand a devenit mama, artista realizand ca, de fapt, experienta maternitatii, cea prin care trece acum, este tot ce isi putea dori de la viata.

Astfel, fericita din cale afara, Carmen Minune, tinand-o in brate pe micuta ei fiica, a ajuns acasa, loc in care, deja, se facusera pregatiri cat se poate de serioase. Astfel, toata camera prea plina cu baloane in care culoarea predominanta era rozul, cu numele fetitei scris, Carmen Minune pare sa fie cu adevarat fericita. ”Zilele mele au mai mult soare, viata mea a capatat sens. Scriu asta cu dureri in fiecare cm din corpul meu, doar zambetul ei imi da putere si as trece prin foc cu ochii inchisi din nou sa pot retrai prima intalnire cu ea. Totul meu, fata mea. Wellcome home Baby Rossi”, a notat pe contul ei de socializare Carmen Minune.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro