CE A FACUT GHEORGHE DINCA IN CELULA NR. 20 DE LA JILAVA

Detalii de ultima ora despre “monstrul din Caracal”. De cand s-au incheiat cercetarile la ”Casa groazei” si a fost mutat la Bucuresti, comportamentul presupusului ucigas al celor doua adolescente s-a schimbat radical. In timpul in care a fost ”cazat” in celula nr. 20 de la Jilava, Gheorghe Dinca a trecut prin momente de-a dreptul halucinante.

S-a intrat in posesia unor informatii uluitoare despre experientele de care a avut parte Gheorghe Dinca in Penitenciarul Jilava

Potrivit unor surse atunci cand a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru o noua expertiza psihiatrica, “monstrul din Caracal” a fost inchis singur in celula cu numarul 20 de la Sectia Medicala, acolo unde tot timpul a fost supravegheat de politisti, iar zi si noapte a avut lumina aprinsa.

”A fost inchis singur intr-o camera cu sapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor in celula si din aceasta cauza a preferat sa citeasca din cateva carti. Isi tragea o patura pe cap ca sa poata dormi, pentru ca avea tot timpul lumina aprinsa. Se ascundea de ceilalti detinuti. De frica lor a refuzat sa iasa in curte, la aer. Ii era frica ca o sa-l injure. Mai toti detinutii care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, il injurau. Unul dintre cei inchisi cu el pe sectie l-a amenintat ca-i va scoate ochii cu un ciob de sticla”, a declarat sursa citata.

loading...
Dinca a mentionat ca ambele crime s-ar fi produs in dormitor si nu in asa-zisa camera a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparatii.

In ceea ce le priveste pe cele doua victime, criminalul a sustinut ca le-a omorat si a mentionat ca s-ar fi inteles cu ele sa intretina relatii contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, barbatul a spus ca, desi s-ar fi inteles cu el, fata ar fi ras de el pe motiv ca este gras si batran. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare ca, la o prima vedere, medicii au conchis ca lui Dinca i se pare firesc sa omoare un om si ca singurul sau regret este faptul ca a fost prins.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro