Cristi Mitrea a avut prima discutie serioasa cu fiul lui

Cristi Mitrea a avut prima discutie ca intre adulti cu fiul sau si al Andreei Mantea, David. Baietelul i-a spus tatalui sau ca nu este fericit.

Luptatorul de MMA Cristi Mitrea s-a intalnit cu David cu care a avut o discutie serioasa referitoare la fericire si iubire. „Prima discutie serioasa ca intre oameni mari… pana la un moment dat ??? #genul programulu idrama #music credits mitrutz #david ?”, a scris Mitrea pe Facebook, in mesajul ce insotea un filmulet in care apare alaturi de David.

„Spune-mi, de ce esti nefericit? Ai spus ca esti nefericit. Cu ce sa te ajut? Care este nefericirea ta? Sa te fac fericit… Pai de ce nu esti fericit, iubitul meu?”, l-a intrebat Cristi pe fiul sau. „Nu stiu”, a raspuns David. „Nu stii? Nu iti dai seama? Ce iti lipseste? Omul e nefericit cand ii lipseste ceva”, i-a spus Mitrea. „Imi lipseste o fericire”, i-a explicat micutul. „Iti lipseste o fericire? Dar fericirea asta crezi ca are un nume? Pai si cum o cheama pe fericirea asta?”, incearca sportivul sa-l determine pe fiul sau sa vorbeasca. „Da. Iubire”, a marturisit David.
loading...
Cum, cum? Iubire? Dumnezeule… Si mai departe? Catre cine se indreapta aceasta iubire? Spune-mi cine e domnisoara in cauza si o sa ne descurcam, o sa vina fericirea si pe drumul tau. Vrei sa vin la gradinita sa vorbesc cu ea? Trebuie? hai la tata in brate sa vorbim ca oamenii mari. E mai mare ca tine? Te ignora? te place? V-ati pupat?”, l-a descusut luptatorul de fiul sau. „Ihi”, a raspuns David tot trist. „V-ati pupat? Si atunci de ce ai mutra asta? de ce nu esti fericit daca te-ai pupat? inseamna ca si ea te-a pupat, inseamna ca e reciproc, inseamna ca impartaseste aceleasi sentimente, inseamna ca exista ceea ce tu spui ca lipseste: iubire. Si atunci de ce simti tu ca nu exista?”, i-a mai spus Cristi Mitrea baietelului, inainte ce acesta sa fuga la desene.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro