Cu ce a ramas Simona dupa ce l-a inmormantat pe Mihai Constantinescu

Durerea unei femei care si-a adorat sotul si a trebuit sa il conduca la groapa, asa cum s-a intamplat cu Simona, sotia lui Mihai Constantinescu, este greu de descris.

Mai palida ca niciodata, cu o privire care fugea, invariabil, la nasa ei de casatorie, Simona, sotia lui Mihai Constantinescu parea impietrita de durere. Nu mai avea nici lacrimi, nu mai avea nici puterea sa vorbeasca, ci se uita doar la sicriul inchis al marelui artist stins din viata.

”E prea greu”, a incercat sa spuna Simona, sotia lui Mihai Constantinescu. ”Mihai a fost un om minunat, cu un suflet de copil…”, a mai spus Simona Secrier, sotia regretatului artist. Vorbea incet, fara vlaga, dar, surprinzator, mainile strangeau cu putere ceva. Decoratia primita de la presedintele Romaniei, Klaus Johannis, de Mihai Constantinescu, primita post-mortem. O strangea, spasmodic, fara incetare, de ore in sir, avea deja urme in palma de la ea, dar nu se putea desprinde de ea. E ultimul lucru care i-a apartinut sotului pe care l-a iubit ca pe lumina ochilor ei, acum inlacrimati…
loading...
Decoratia o tinea in mana si o strangea inca de la slujba de inmormantare si parea sa fie pentru Simona obiectul de care nu se putea desparti. O primise chiar inainte de slujba de inmormantare din mainile garzii de onoare care l-a condus pe Mihai Constantinescu pe ultimul drum…

”Mihai a fost imbracat in costum. Negru. Dar normal ca am decis sa fie inchis sicriul… Va dati seama, dupa aproape sase luni de coma, cu putine momente in care a fost constient, momente care ne-au dat sperante, Mihai mai era doar o umbra a ceea ce a fost”, ne-a spus nasa lui Mihai Constantinesuc si a Simonei, Marilena Adam.

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac in seara de 13 mai, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 si a chemat de urgenta o ambulanta pentru el. In cursul noptii de 13 spre 14 mai, cantaretul a mai suferit doua stopuri cardiace si a fost salvat de medici.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro