Culita Sterp a cerut-o pe Carmen de la Salciua de sotie de fata cu 300 de oameni!

Culita Sterp a povestit, in urma cu ceva timp, cum a cerut-o de sotie pe Carmen de la Salciua. Momentul a fost unul cu adevarat emotionant pentru cei doi artisti.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea showbiz-ului romanesc. Impacarea lor a ajuns in primele pagini ale presei si i-a incantat pe fanii care le fac urari necontentit.

Recent, pe o pagina dedicata lui Carmen de la Salciua si fostului ei sot, Culita Sterp, au aparut imagini de la unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor de cuplu, momentul in care cantaretul a cerut-o de sotie pe frumoasa bruneta.
loading...
„Pe 14 Februarie eram la un eveniment in Arad, aveam deja 4 luni impreuna dar ne simteam ca si cum ne cunosteam de 4 ani, de la inceput am fost foarte deschisi unul cu altul, am pornit fara secrete, stiind tot unul despre altul, fapt pentru care m-am gandit ca de ziua indragostitilor nu putea fi cadou mai frumos decat sa o cer de nevasta. Asta am si facut, cu o zi inainte i-am luat de acasa un inel ca sa am masura si i-am luat inelul de logodna am intrat pe usa cu microfonul in mana, cu un buchet de flori, cu inelul in buzunar si cu un miliard de emotii… emotii ce au luat-o si pe ea imediat cand m-a vazut, si-a dat seama ce vreau sa fac. Am cerut-o, a spus da, a fost ceva unic, toata lumea ne aplauda, unii plangeau, altii traiau cu noi emotiile, erau vreo 300 de oameni acolo”, povestea Culita Sterp in urma cu ceva timp.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro