Cum arata spitalul de lux din Milano, in care este tratat Mario Iorgulescu

Cum arata spitalul de lux din Milano, in care a fost transferat pe 23 septembrie. Doar cei bogati sunt tratati aici.

Mario Iorgulescu a provocat un accident pe 8 septembrie in urma caruia a murit un om. Din acel moment a fost internat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Elias de catre un echipaj SMURD. In data de 23 septembrie, medicii de la spitalul bucurestean anuntau ca, la cererea familiei si contrat recomandarilor cadrelor medicale, tanarul a fost transferat pentru tratament la o unitate medicala din strainatate.

„In cursul diminetii de astazi (23 septembrie 2019), la cererea expresa a familiei si contrar recomandarilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a parasit Spitalul Elias in vederea continuarii tratamentului intr-o tara din UE”, au informat reprezentantii Spitalului Elias.

In acea zi, un avion-ambulanta privat a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, la ora 11.07, de pe Aeroportul Baneasa, cu destinatia Milano. Dupa 3 ore de zbor, tanarul a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elita, care se intinde pe 30 de spitale, fiind si un lider in multe domenii de cercetare, oferind cea mai buna asistenta pacientilor sai.
loading...
Pe scurt, dotari, lux…o sansa la viata pe bani grei. Numai un pachet de analize de baza ajunge la 1.516 de dolari, iar o pretul unei nasteri porneste de la 11.713 dolari si ajunge la 28.935 de dolari, adica in jur de 125.000 de lei, potrivit click.ro.
„Avem de la roboti chirurgicali la instrumente de radioterapie si imagini de precizie. La Spitalul San Raffaele, tehnologiile de varf permit un diagnostic mereu mai precoce si o ingrijire mai personalizata. Anual, facem aproximativ 6,5 milioane de analize si peste 50.000 de operatii”, noteaza reprezentantii clinicii pe site.

sursa: playtech.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro