Despartirea lui Mocanu de Andra, anuntata din nou online!

Andra a raspuns, intr-un live, zvonurilor care au aparut, potrivit carora s-ar fi despartit din nou de Bogdan Mocanu.

Ea a tinut sa infirme aceste zvonuri. Totodata, asa cum a mai spus, Andra a afirmat ca nici prima despartire de Bogdan Mocanu nu a fost una serioasa, anuntul fiind facut de el la nervi, ulterior cei doi impacandu-se.

„Am primit intrebarea (n.r.: daca s-a despartit de Mocanu) de vreo 3 zile. E un vlog in care cineva a anuntat despartirea mea de Bogdan, e bine cand doua persoane straine stiu mai bine decat mine, toata lumea stie mai bine decat mine.

Nu, nu m-am despartit de Bogdan, tin sa anunt chestia asta.

Ne-am mai certat noi, dar nu ne-am despartit niciodata cu adevarat”, a spus Andra Volos intr-un live.

loading...
Andra a parasit momentan casa „Puterea dragostei”. „My sweetest hello and hardest goodbye” (n.r.: Cel mai dulce „Buna” si cel mai greu „La revedere”)”, a scris Bogdan Mocanu, atasand textului o fotografie cu iubita lui, Andra Volos. Este, de altfel, aceeasi postare pe care Mocanu o facea si cu privire la Roxana, in urma cu mai multe luni.

Suparat ca Andra a dansat cu Andy, rivalul lui, Mocanu a anuntat, in emisiune, despartirea de Andra. Ulterior el a revenit asupra deciziei.

Andra a spus, intr-un live, ca ei doi nu s-au despartit de fapt, ci ca Bogdan Mocanu a facut anuntul despartirii la impuls.

„Nu ne-am impacat, ca nu ne-am despartit. Voiam sa mai apara articole despre noi, ne simteam nebagati in seama”, a spus Andra.

„Tu te-ai despartit de mine, erai nervos. Stiti care e prostia lui Bogdan? Ca ia decizii atunci cand e nervos si e inconstient. Dupa aia vine si imi spune „Imi pare rau, n-am vrut sa fac chestia asta, e greseala vietii mele, dar de fapt el e fiert, fiert dupa mine”, a mai spus Andra.

„Mai taie din ele, Gucci”, a reactionat Mocanu.

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro