Dezvaluirea momentului: Alexandra a fost vazuta in Italia

Jurnalistul italian Rok Xavi a facut dezvaluirea momentului la Romania TV. Acesta sustine ca Alexandra Macesanu a fost vazuta in viata in Italia, in zona Bolzano.

„Am vorbit cu o fata din Bolzano, care a vazut-o (n.r. pe Alexandra Macesanu) acolo langa un apartament. A spus o fata ca a vazut-o. Ce ma gandesc este altceva. Gheorghe Dinca pare mafiot, are profilul cuiva care lucra pentru cineva. Clanul din Craiova are in Bari, Venetia si Trieste (…) Fetele lucreaza in apartamente, baga pe internet anunturi”, a explicat juralistul italian, la Romania TV.

Duminica seara, avocatul familiei Alexandru Macesanu, a declarat la Romania TV ca pe baza investigatiilor facute de detectivii particulari angajati de Alexandru Cumpanasu, unchiul fetei, cele doua fete disparute de la Caracal, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, se afla vii, in Italia, unde ar fi traficate de oameni care au legatura cu Gheorghe Dinca.
loading...
„Stim de doua zile ca fetele sunt vii”, a declarat Aurel Moldovan, la Romania TV.

El sustine ca a aflat informatia de la detectivii particulari angajati de unchiul Alexandrei si au descoperit legaturile pe care Gheorghe Dinca le avea cu crima organizata.

„Domnul Cumpanasu a facut o serie de investigatii, a angajat pe cont propriu o echipa de detectivi particulari, care a cules informatii despre aceasta retea in care este implicat Dinca. Reteaua duce spre Italia, Bari, si este coordonata de o alta retea, albaneza. Din cate stim, fetele sunt in viata, undeva in Italia (…) Dinca facea parte din doua retele: una coordonata de o retea albaneza, una care ducea direct direct in Italia, la Bari”, a spus avocatul familiei Macesanu.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro