Dezvaluirile BOMBA ale femeilor care au lucrat in casa lui Gheorghe Dinca.

Menajera lui Gheorghe Dinca a dezvaluit cum amanta si rudele monstrului din Caracal traficau fete in diverse tari. La randul ei, bucatareasa marturiseste ca Gheorghe Dinca a incercat sa o agreseze, dar nimeni nu a crezut-o.

Cele doua femei au facut declaratii incendiare, care schimba radical situatia in cazul Caracal.

„El a zis intr-un timp ca merge la Politie…ca sa-mi iau actele sa mergem la un trai mai bun. In Italia, la Milano. Sa mergem acolo, sa stam la Nana, ca asa o cheama pe fii-sa, Nana… Are alt nume, Daniela, dar eu o stiu de Nana”, a spus menajera lui Gheorghe Dinca la Romania TV.

Femeia este convinsa ca Alexandra Macesanu tsi Luiza melencu traiesc: ” A luat-o pe una… A venit cu o fata… 19-20 de ani. Era slabuta. A venit cu a doua. Satena si cu broboane pe fata. Aialalta tot la fel. Trei fete au venit. Le-a adus fiul lui Gheorghe Dinca! Le-a trimis in Milano, in Foggia, in Bari… la prostitutie. Nu e moarta nici Alexandra, nici asta… Luiza! Nu sunt moarte. Fetele nu sunt moarte, sunt duse de ei… El ia vina asupra lui. Pentru concubina, pentru astia si pentru nevasta-sa!”.

loading...
La randul ei, bucatareasa a declarat la Romania TV: Acum 10 ani de zile am fost cu socrul meu, cu cumnatii mei si m-a luat ca bucatareasa, sa gatesc. Le-am gatit doua luni de zile, pana mi-a facut avansuri, cum se spune. Mi-a zis ca imi da o suma de bani daca ma culc cu el, i-am spus ca nu si am plecat. M-am mai intalnit cu el, dar nici buna ziua, nici nimic… Stia toata lumea ca are bani si mi-a fost frica… Eu, cand s-a luat de mine, i-am spus soacrei mele, dar nu m-a crezut. A spus ca nu se ia de mine, ca la banii lui, poate sa aiba orice femeie”.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro