DIN PACATE, E ADEVARAT: ALEXANDRA ESTE MOARTA

Specialistii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Macesanu in urma analizarii fragmentelor osoase ridicate din cuptorul improvizat de Gheorghe Dinca, ”Monstrul din Caracal”, insa Alexandru Cumpanasu si familia acesteia au sperat ca adolescenta ar putea fi, inca, in viata. S-a vehiculat ipoteza conform careia atat Alexandra, cat si Luiza Melencu, ar fi fost ”plasate” unei retele de trafic de persoane.

Alexandru Cumpanasu spune, acum, ca nu exista nicio informatie certa conform careia Alexandra ar putea fi in viata. Cu o luna in urma, marturiseste el, exista ipoteza ca nepoata sa a fost traficata din Romania printr-o retea albaneza din Bari si predata… unei filiere arabe.

„Informatie certa ca este in viata, astazi, nu mai am. Acum o luna de zile aveam informatia ca este in viata. A fost traficata din Romania printr-o retea albaneza din Bari si predata unei filiere arabe, pentru ca Alexandra a facut parte, din pacate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii in mod special, cei care sunt mai bogati si au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia si Maroc. A fost rapita pentru o astfel de retea. Ultima mea informatie este ca a fost predata acestei retele, in ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul Romaniei, atat. Pana nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost cautata decat de mine si de investigatorii mei privati”, a declarat Alexandru Cumpanasu la decenews.ro.
loading...
In ceea ce priveste candidatura la Presedintia Romaniei, Alexandru Cumpanasu spune ca a luat aceasta decizie fiindca Alexandra Macesanu a fost ”motorul” care a declansat demersul.
„Nu am avut intentia sa candidez. Unii vazusera un potential acolo, eu nu-l vazusem! Eu vedeam doar aflarea adevarului in cazul Alexandrei. Faptul ca m-am dus la procurorul general, ca a demisionat ministrul de interne, ca a demisionat seful Politiei Romane, faptul ca au plecat procurorii aia de la Caracal care si-au batut joc efectiv de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios in care traim astazi? Da, am fost parte a acestui sistem si astazi il voi distruge din temelii. Si voi construi altul, unul care sa respecte cetateanul. Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea in aceasta candidatura. Nu as fi intrat daca nu era acest copil, traiam in zona mea de confort in continuare, ma simteam bine, eram linistit”, a scris Alexandru Cumpanasu pe pagina sa de socializare.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro