Dinca nu poate fi trimis in judecata.

Au aparut noi declaratii in cazul Caracal, iar interventia FBI-ului schimba tot ce stiam pana acum.

Dinca nu poate fi trimis in judecata. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a spus sambata, la Romania TV, ca la FBI au fost trimise niste ‘falsuri’ din care nu se poate extrage ADN-ul.

„La FBI s-au trimis niste oase, acele oase presupuse ale Luizei de anchetatori, Dinca nu a spus ca sunt ale ei, iar aceste ramasite de oase sunt cele mai panarame de oase pentru ca nici macar nu se stie daca sunt de natura umana, au fost duse in laborator si foarte multe din aceaste oase nu au putut determina daca sunt de natura umana sau animala!

Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat si tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost facut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, si tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au niste rebuturi, niste oase din care nu mai poti scoate ceva.

loading...
La cadavru, nu spun la care, daca nu gasesti oasele bazinului sau ale craniului nu poti determina genul. Si atunci determini pe cromozomi. Daca nu ai putut lua ADN, care este izvorul celulei, cum ai putut sa determini genul? Pentru ca trebuie sa gasesti cromozomii!

Practic sunt intr-o nebunie, daca nu ai gasit ADN, asa cum au spus, dar nu au nici bazin, nici oasele capului, nu ai cum sa determini genul! In laborator nu au gasit celule sa vada daca e om sau alte specii.

Procurorii nu mi-au permis sa pun intrebari incuietoare pentru acesti specialisti, indicandu-mi ca daca vreau intrebari amanuntite sa ii intreb in dosarul in care sunt faptuitori. A fost un impediment, nu am putut sa intreb daca INML are acreditare legala si internationala obligatorie.

Si credeti-ma ca nu le au pe toate! Daca tragem linie, pentru ca judecatorii vor avea nevoie si de opinia specialistilor, cand vor afla ca nu au putut scoate cromozomii, ce sa mai ne ducem sa spunem ca sunt ale Luizei sau Alexandrei?”, a spus Tonel Pop, potrivit evz.ro.

sursa: ciao.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro