Femeia din casa lui Gheorghe Dinca arunca in aer CAZUL

Joi au avut loc noi audieri in cazul Caracal, iar una dintre persoanele audiate ar fi menajera lui Gheorghe Dinca. Aceasta sustine ca ar fi vazut mai multe fete in casa monstrului din Caracal, care ar fi ajuns ulterior in Italia.

Menajera lui Gheorghe Dinca a detonat bomba la o emisiune TV. Femeia nu crede ca Gheorghe Dinca ar fi fost capabil sa le omoare pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu.

„El nu are nicio vina. Vina este a lui fii-sau, Mihai, sotia lui, concubina, in afara de Ionut mai are inca un baiat. L-am vazut odata pe Mihai, fiul lui Dinca, ca a venit cu o fata de 19 ani. Am zis ca e sotia lui. Cand a venit a doua oara, a venit cu o alta fata. A zis ca tot sotia lui, a treia oara, tot cu sotia. Dar cate sotii are? Este arab, musulman? Si atunci, am gandit si eu si am vazut, mai veneau si mai vorbeau, sus”, a spus femeia.
loading...
„Dinca are un frate, nu stiu cum il cheama, nu mi-l mai aduc aminte. Asta este cu toata mafia. Fratele lui Dinca nu ne-a lasat sa intram acolo, ca era lacat. Era un lacat din ala mare, asa si nu aveam voie. Am aflat ca in Bari, le duce pe fete, in Milano. Fratele si cu fiu-su, si cu fie-sa, si amanta, si cu nevasta-sa discutau la telefon si auzeam si eu cand discutau. Implicati in acest trafic ar fi fiul lui Dinca, Mihai, fiica lui Dinca, sotia, amanta lui Dinca de atunci si fratele lui Dinca. Astia sunt, veneau mereu acolo, la masa, niste oameni, erau cam boieri din astia mari, dar nu stiu cine erau. Spuneau ca uite, sa le duca, ca nu vor sa faca bani… „Du-le, baga-le, du-le in Bari”. Il apara ori pe frate-sau, ori ii e frica de interlopi, ori pe fii-sa, ori pe nevasta-sa, ori pe amanta, ori pe ceilalti doi copii. Are o gramada de oameni pe care putea sa ii apere”, a mai dezvaluit menajera lui Gheorghe Dinca.

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro