Femeile din viata lui Mihai Constantinescu, devastate de durere!

Sicriul cu trupul lui Mihai Constantinescu a fost depus la Biserica Sfanta Parascheva din Bucuresti.

Simona Secrier si Mihaela Constantinescu, cele doua femei din viata lui Mihai Constantinescu se afla in acest moment langa sicriul artistului. Ele sunt devastate. ”Nu pot sa mai spun nimic, e cumplit. E un cosmar. Dumnezeu sa il ierte”, spune Simona.

Mihaela Constantinescu, fosta sotie a lui Mihai Constantinescu: ”Eu si Mihai am avut o relatie stransa, de prietenie. Ne cunoastem de 40 de ani, e dureros ce s-a intamplat. Din pacate, noi am tot sperat la acel miracol, dar nu a mai venit. In aceste cinci luni ne-am rugat la un miracol, aveam o speranta… Dar acesta a fost destinul lui, dar el trebuia sa plece… Nu cred ca ceilalti artisti l-au uitat, chiar daca nu au ajuns la spital, dar acolo se intra oricum foarte greu, pentru ca a fost tot timpul la terapie intensiva. El traieste in inimile noastre pentru totdeauna, dar durerea noastra nu poate fi atenuata”.
loading...
Trupul lui Mihai Constantinescu va ramane la Biserica Sfanta Parascheva pana maine, atunci cand este programata inmormantarea care va avea loc la Cimitirul Ghencea Militar.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro