Filmuletul socant care a aparut pe internet! Misterul se adanceste in cazul Caracal

Mama Alexandrei Macesanu a aparut intr-un video in care spunea ca Alexandra traieste si ca simte acest lucru in inima ei.

Desi specialistii INML au descoperit ADN-ul Alexandrei Macesanu in cuptorul improvizat de Gheorghe Dinca, iar el a declarat ca le-a rapit si le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, familiile celor doua adolescente spera in continuare intr-o minune.

Ancheta continua in cazul Caracal, iar mama Alexandrei crede in continuare ca fiica ei este in viata. Intr-un video publicat pe Facebook de Alexandru Cumpanasu, femeia a vorbit despre cazul disparitiei copilei care ar fi trebuit sa implineaca 16 ani recent.
loading...
„Alexandra mea traieste! Astept sa imi dea cineva o palma si sa ma trezesc din cosmarul acesta. Si pentru mine si pentru copilasul meu. L-am ferit de toate relele. Am incercat sa fac tot ce e mai bun pentru el”, a izbucnit mama Alexandrei.

„Eu cred cu tarie ca Alexandra mea va intra intr-o zi pe poarta. Ca o vom gasi. Asta imi spune inima. Ca Alexandra nu este moarta, eu asa cred. In ciuda ADN-ului pe care il pot confirma astia pe baza dintilor. Alexandra este vie. Eu cred ca este luata si dusa mai departe in strainatate. Dinca e un simplu pion”, a mai spus mama Alexandrei Macesanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro