Flick, poezie emotionanta in memoria lui Mihai Constantinescu

Vestea ca Mihai Constinescu a murit s-a raspandit repede. Flick a scris o poezie in memoria lui.

Mihai Constinescu a murit in aceasta seara. In memoria lui, Flick a scris o poezie, iar versurile lui i-au emotionat pe fani.

Mihai Constantinescu a murit marti seara, 29 octombrie, in jurul orelor 19:10. Din primele informatii, artistul ar fi facut un stop cardio-respirator si, in ciuda eforturilor facute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Sotia lui Mihai Constantinescu a confirmat deja vestea cea trista. Din primele informatii, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de catre medici, inainte de a fi pronuntat decesul.

loading...
„In aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat sotia lui Mihai Constantinescu, pentru WOWbiz.
Sunt aproximativ zece ani de cand Mihai Constantinescu a inceput sa aiba probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe interventii. In anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operatie pe cord deschis. Interventia a durat aproximativ 8 ore. „Interventia a durat 6 ore, dar m-am intors in sala de operatii din cauza unei hemoragii”, a spus Mihai Constantin in emisiunea „Rai, da` Buni”. De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteza biologica in locul valvei mitrale, o proteza biologica in pozitie aortica (2018) si a suferit si un accident vascular cerebral.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro