Gest impresionant pentru mama Luizei Melencu!

Mama Luizei Melencu a fost amendata cu 5.000 de lei de autoritati pentru ca a refuzat initial sa dea probele ADN cerute de procurori.

Saptamana trecuta, oamenii legii au fost acasa la Luiza Melencu si i-au cerut mamei acesteia sa se prezinte la sediul DIICOT pentru a-i fi prelevate noi probe biologice. Cum mama Luizei Melencu a refuzat acest lucru, a fost amendata cu suma de 5.000 de lei si a fost emis un mandat de aducere pe numele ei.

Pana la urma, Monica Melencu s-a prezentat luni Institutul National de Criminalistica, aflat in sediul IGPR pentru a i se recolta probele cerute, insa a pus cateva conditii.
loading...
”Am luat o hotarare dupa ce domnul avocat a insistat sa ma supun noii recoltari de probe biologice si sa ma consult cu familia in acest sens. Dupa indelungi discutii cu familia am hotarat sa fiu de acord cu conditiile urmatoare: sa fie de fata domnul avocat Tonel Pop la recoltare, sa fiu dusa cu masina la Bucuresti pentru recoltare de catre organele de ancheta pentru ca nu am posibilitati materiale, mai ales ca m-au amendat cu 50 de milioane vechi. In concluzie, nu avem cum sa ne luptam cu sistemul si trebuie sa cedam in acest moment”, a declarat Monica Melencu inainte de a ajunge la Bucuresti pentru recoltarea probelor cerute de anchetatori.

Cand au aflat ca anchetatorii au amendat-o pe mama Luizei Melencu, multi s-au hotarat sa o ajute pe femeia care de 6 luni vrea sa afle adevarul despre fiica ei disparuta.

”Vrem sa ia legatura cineva cu Monica Melencu si sa ne dea un cont bancar, pentru ca vrem sa strangem bani, sa o ajutam noi sa plateasca aceasta amenda abuziva. Este o femeie amarata, care a cerut statului sa o ajute sa afle adevarul despre fiica ei, iar in loc de ajutor a primit doar vorbe de ocara, minciuni si acum si amenda”, este un mesaj pe unul din grupurile de sustinere ale familiilor celor doua fete rapite de Gheorghe Dinca.

”Cum sa facem sa strangem bani pentru amenda doamnei Melencu?”, au intrebat apoi tot mai multi oameni, care au cerut ca mesajele lor sa fie transmise mamei Luizei Melencu.

loading...
Calvarul Monicai Melencu nu s-a incheiat nici dupa ce a acceptat sa dea probele biologice cerute. Femeia a declarat, luni, dupa ce a iesit din sediul IGPR ca a depus plangere penala pentru ca ar fi fost umilita. ”Am fost umiliti, am fost fortata pur si simplu. M-am razgandit, nu am vrut sa dau acest test. Nu imi plac regulile care s-au pus aici. Nu s-a lasat sa ne explice despre ce este vorba. Comisarul a luat foc si, pur si simplu, m-a amenintat”, a spus Monica Melencu, la iesirea din sediul IGPR.
Avocatul acesteia, Tonel Pop, a adaugat ca, in momentul in care seful laboratorului a inceput sa-i explice mamei Luizei despre cum va decurge procedura de recoltare, a intervenit un comisar de politie, care l-a amenintat pe seful laboratorului sa inceteze.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro