Iulia Albu a comentat cele doua rochii de mireasa purtate de Teodora Becali.

Teodora Becali a reusit sa atraga admiratia tuturor in ziua nuntii. Cele doua rochii de mireasa purtate au fost comentate si de Iulia Albu, placut impresionata de alegerea facuta de fiica lui Gigi Becali.

„Teodora Becali a marcat o aparitie de real bun gust si de o medestie de care putine persoane cunoscute sau avute dau dovada. Ador faptul ca a ales o rochie complet captusita in asa fel incat sa mimeze nuditatea fara a da vreun pic in vulgar, cat si machiajul perfect potrivit fizionomiei ei.

Mi-au placut ambele rochii si, desi consider ca ar fi putut sa gaseasca un accesoriu mai fericit pe care sa il foloseasca pe post de tiara, nu pot sa neg faptul ca este una dintre cele mai bune aparitii ale anului. Felicitari atat ei, cat si lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o aparitie impecabila. Aud ca este un dansator mai putin inzestrat, dar asta nu voi comenta astazi. (…). Tin sa punctez de asemenea si alegerea extrem de inspirata a tinutelor domnisoarelor de onoare, intr-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au facut altceva decat sa puna in valoare pe mireasa. Teodora a fost cu siguranta cea mai reusita aparitie de la eveniment, nimeni nereusind sa o detroneze”, a declarat Iulia Albu pentru Viva!
loading...
Nunta anului 2019 a avut loc sambata trecuta, la Palatul Snagov. Teodora, una dintre cele 3 fiice ale lui Gigi Becali, s-a maritat, iar tatal ei a tinut sa se dea in spectactol in mijlocul celor peste 700 de invitati.
Patronul FCSB i-a facut toate poftele fetei sale. Dupa ce a cheltuit 500.000 de euro pentru organizarea evenimentului, Becali a decis sa le dea mirilor un cadou incredibil. Astfel, Gigi ar fi pus 1 milion de euro intr-un cont comun pentru ca tinerii sa inceapa cu bine casnicia, anunta Fanatik. Suma oferita de Becali reprezinta, de exemplu, mai mult decat a platit pentru transferul lui Ionut Vina sau Razvan Oaida, fiecare dintre ei costand 700.000 de euro. Tanarul cuplu a mai strans din darul de nunta alti 700.000 de euro de la ceilalti invitati.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro