Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina!

Livian de la ”Puterea Dragostei” a devenit mai acid ca niciodata in momentul in care intre ”Vulipta lui”, Bianca, si fosta concurenta din emisiune, Simina, au aparut tot felul de discutii.

Asa ca, pe vlogul sau, Livian de la ”Puterea Dragostei” a decis sa o faca praf, din cateva cuvinte pe fosta iubita a lui Jador si viitoare mama alaturi de Alex Zanoaga.

”Am incercat sa nu ma bag, dar cand situatia devine penibila, iar tu esti intr-o situatie extrem de penibila, dar arati cu degetul pe cineva care, in momentul de fata este picatura din izvorul fericirii mele… Cum poti tu ca femeie sa faci asa ceva?”, a inceput sa spuna Livian de la ”Puterea Dragostei” care a explicat si de ce nu ii pronunta numele: pentru a nu ii da valoare.

Evident, Livian de la ”Puterea Dragostei” a avut grija sa dea toate detaliile necesare pentru ca Simina sa fie identificata cum trebuie si, mai mult decat atat, a avut un atac devastator la moralitatea acesteia. ”Fosta iubita a lui Jador, doamna ce e din acelasi oras cu mine… (…) A primit Bianca niste mesaje foarte urate din partea ei… Cum poti tu sa blamezi o fata, o fata care e curata, nu umbla cu doi barbati, nu joaca la doua capete… Cum poti tu sa o blamezi cand, auzi ce se vorbeste, tu, avand o relatie, umbli cu alt baiat avand in burta copilul altuia. Pe mine situatiile astea ma deranjeaza, cand tu ai o pata extrem de mare pe tine, dar vrei sa te scuturi si sa dai cativa stropi si pe alte persoane”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

loading...
Asa cum se intampla in orice cuplu care isi doreste copii, inevitabil se ajunge la discutia despre nume, iar armonia dintre Bianca si Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulbera imediat. ”As fi nebuna sa accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu inca sper ca glumeste cu numele pe care vrea sa il dea copilului nostru daca va fi baiat. Adica, vrea sa il numeasca Aifam. Aifam Nelson Pop, ca sa fie deja din generatie in generatie numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problema, ar fi culmea, dar cum sa ii spui copilului Aifam, adica Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvaluit, razand, Bianca de la ”Puterea Dragostei” despre planurile cu Livian.

Livian de la ”Puterea Dragostei” a facut o serie de precizari incredibile, dovedind ca o iubeste la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancai, in sufletul si in ochii mei. (…) Mie imi aduce o enorma bucurie pentru ca noi demonstram puterea dragostei. Toata lumea impotriva noastra… dar demonstram puterea dragostei. Aratam ca suntem ceea ce au vazut sustinatorii nostri in noi. Nu ne dezamagim pe noi, iar acest fapt imi aduce o enorma bucurie. Intr-adevar, reactiile tatalui meu sunt reactiile lui… Le respect, ii respect gandirea, el o face intr-un mod mai direct, mai sincer, probabil si urmareste ceva, probabil vrea sa testeze reactiile Biancai, chiar daca teste alea sunt brutale si am incredere ca stie ce face si ca stie ce e mai bine decat mine. El e tata si nu imi vrea raul, imi vrea binele! (…) Dar o sa trecem testele legate de familie, deci fiti toti alaturi de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar daca toata planeta ar fi imppotriva, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimenteaza relatia. Sunt fericit ca am dat de ea!”, a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

”Nu o sa fiu pus in situatia sa aleg intre parinti si Bianca pentru ca Lupul impaca si capra, si varza, dar lumea se va lamuri ca ea e ceea ce trebuie si ca este asa cum o vad eu, adica femeia perfecta, sotie, mama, prietena, amanta, Bianca e tot! (…) Tata ma iubeste, eu il iubesc, dar vreau sa inteleaga ca daca dau cu capul, vreau sa dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro