Livian de la ”Puterea Dragostei”, pus intr-o situatie imposibila

Nelson Mondialul, tatal lui Livian de la ”Puterea Dragostei” a facut, de curand, o serie de declaratii cu privire la Bianca, ”Vulpita” cu care se iubeste fiul sau, interpretate de unii ca atacuri la adresa brunetei.

Din acest motiv, Livian de la ”Puterea Dragostei” a reactionat si, fara sa se teama vreo secunda de reactia tatalui sau, l-a infruntat si i-a luat apararea Biancai, incercand totodata sa impace cele doua parti implicate.

”In viata, 30-40 % dintre parinti nu sunt de acord cu alegerile facute de copiii lor. Iar asta pentru ca, la randul lor, au trecut si au avut exterienta vietii. De asta nu poti judeca pe cineva cand iti spune ca nu exista prietenii. (…) Nu il poti judeca pe omul ala, pentru ca el zice din proprie experienta, pentru ca el a fost tradat… Eu nu il pot judeca, nu pot sa fiu contra celor spuse de el (de tatal sau, Nelson Mondialul, n. red.)…”, explica Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult, a mai spus iubitul Biancai de la ”Puterea Dragostei”, situatia e una dificila. ”Nu imi cade bine situatia in care ma aflu. (…) Eu sunt aici la emisiune, nu pot sa ma plang ca e usor, dar nu e greu, chiar daca sunt anumite tensiuni, e agitatie, e oboseala, nu poti sa ai incredere, nu poti sa te descarci in fata nimanui pentru ca tot ce spui poate fi folosit impotriva ta. (…) Dar aici e mai usor decat in mediul din care am venit eu, de acasa”, mai explica Livian de la ”Puterea Dragostei”.

loading...
Si, decis sa lamureasca lucrurile, a spus ce simte fata de declaratiile tatalui sau si fata de Bianca de la ”Puterea Dragostei”. ”Eu stiu ce am, stiu ce reprezinta Bianca si nu vreau sa fiu pus in ipostaza de a alege. (…) De asta, fac tot posibilul sa demonstrez contrariul celor spuse de altii despre Bianca, ca ar fi prefacuta, ca ar fi bandita, ca isi urmareste interesul. Pana la urma, toti ne urmarim interesul, dar intrebarea este ”Daca interesul ei este o relatie frumoasa alaturi de mine?”. Daca interesul ei cuprinde mai multe interese, cu toate ca in momentul de fata interesul ei este sa plece alaturi de mine, din aceasta emisiune, cat mai repede. Nu am cum sa il judec pe tata, fiindca el e creier. Toti cei care trageti concluzii, va zic eu: nimeni de pe planeta asta nu poate sa traga concluzii despre el. El e definitia cuvantului smecherie. El se poate suci, schimba, dupa o situatie, in 7 stiluri diferite. In momentul de fata, ceea ce incerc eu sa fac este sa impac si varza si capra. Si culmea, Lupul incearca sa o faca…”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decat atat, Livian de la ”Puterea Dragostei” a facut o serie de precizari incredibile, dovedind ca o iubeste la nebunie pe Bianca. ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancai, in sufletul si in ochii mei. (…) Mie imi aduce o enorma bucurie pentru ca noi demonstram puterea dragostei. Toata lumea inmpotriva noastra… dar demonstram puterea dragostei. Aratam ca suntem ceea ce au vazut sustinatorii nostri in noi. Nu ne dezamagim pe noi, iar acest fapt imi aduce o enorma bucurie. Intr-adevar, reactiile tatalui meu sunt reactiile lui… Le respect, ii respect gandirea, el o face intr-un mod mai direct, mai sincer, probabil si urmareste ceva, probabil vrea sa testeze reactiile Biancai, chiar daca teste alea sunt brutale si am incredere ca stie ce face si ca stie ce e mai bine decat mine. El e tata si nu imi vrea raul, imi vrea binele! (…) Dar o sa trecem testele legate de familie, deci fiti toti alaturi de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar daca toata planeta ar fi imppotriva, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimenteaza relatia. Sunt fericit ca am dat de ea!”, a mai spus Livian de la ”Puterea Dragostei”

”Nu o sa fiu pus in situatia sa aleg intre parinti si Bianca pentru ca Lupul impaca si capra, si varza, dar lumea se va lamuri ca ea e ceea ce trebuie si ca este asa cum o vad eu, adica femeia perfecta, sotie, mama, pritena, amanta, Bianca e tot! (…) Tata ma iubeste, eu il iubesc, dar vreau sa inteleaga ca daca dau cu capul, vreau sa dau cu capul eu!”, a mai explicat Livian de la ”Puterea Dragostei”.

Asa cum se intampla in orice cuplu care isi doreste copii, inevitabil se ajunge la discutia despre nume, iar armonia dintre Bianca si Livian de la ”Puterea Dragostei” se spulbera imediat. ”As fi nebuna sa accept ideile pe care le are Livian. Bine, eu inca sper ca glumeste cu numele pe care vrea sa il dea copilului nostru daca va fi baiat. Adica, vrea sa il numeasca Aifam. Aifam Nelson Pop, ca sa fie deja din generatie in generatie numele. Cu Nelson Pop nu am nicio problema, ar fi culmea, dar cum sa ii spui copuilului Aifam, adica Mafia, dar scris invers?”, ne-a dezvaluit, razand, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

loading...
De curand, Bianca si Livian de la ”Puterea Dragostei” au plecat intr-o scurta croaziera pe Bosfor si s-au imbracat lejer, bruneta preferand o fusta scurta, albastra, iar tanarul ei iubit, pantaloni scurti, tricou si slapi. Iar pe iaht, Bianca si Livian de la ”Puterea Dragostei” au facut, asa cum se intampla de obicei cand sunt impreuna, risipa de gesturi tandre, cei doi pupandu-se si atingandu-se in fiecare secunda petrecuta impreuna. Iar la un moment dat, atunci cand, in gluma, i se uita sub rochita Biancai, Livian a observat una dintre cele mai frunstrante imperfectiuni ale femeilor: cateva vergeturi.

Doar ca, spre deosebire de majoritatea barbatilor care viseaza la perfectiunea femeii de langa ei, Livian de la ”Puterea Dragostei” a reactionat intr-un fel in care demonstreaza ca sentimentele pe care le are pentru Bianca sunt 100% reale. ”Astea (vergeturile, n. red.), pe mine, ma termina, la modul… Naturalete!”, a exclamat Livian de la ”Puterea Dragostei”, atingandu-le mai tandru ca niciodata, vizibil fericit ca Bianca nu se poate lauda cu interventii estetice care sa o transforme intr-una dintre divele plasticate de pe la noi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro