„Luiza este moarta”, dar Gheorghe Dinca ar putea scapa de inchisoare

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca arunca o noua ipoteza bomba: clientul sau ar fi fost influentat in cazul teribilelor crime de faptul ca nu si-a luat medicamentele pentru tratarea unei afectiuni de care suferea.

Gheorghe Dinca ar putea scapa ieftin”El a inceput sa constientizeze de la un anumit moment. El a avut si o problema din cauza faptului ca nu si-a luat medicamentele pe care trebuia sa si le ia si este posibil si din acest motiv sa se fi ajuns in aceasta trista situatie in ceea ce priveste evenimentele acestea atat de tragice. Nu va pot spune despre ce afectiune este vorba,” a spus Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorge Dinca la Antena 3.

In ultima perioada Gheorghe Dinca ar fi inceput sa colaboreze mult mai mult cu politistii.

„Probele care dovedesc ca Luiza e moarta exista in sine. Exista si probe tehnico-stiintifice. Expertizele INML care arata anumite lucruri cu titlu stiintific. Nu e vorba decat de declaratiile lui. In ceea ce o priveste pe Alexandra, cunoasteti situatia. In ceea ce o priveste pe Luiza, exista fragmente osoase de natura umana care au fost trimise la FBI. Asteptam acum expertiza. E clar ca nu exista a treia victima. Exista doar doua victime”, a psus avocatul

loading...
Gheorghe Dinca regreta crimele pe care a spus ca le-a comis si plange in penitenciar deoarece constientizeaza gravitatea faptelor sale, a anuntat avocatul sau, Claudiu Lascoschi. FBI inca nu a trimis in Romania analiza ramasitelor din padurea din Caracal.
„Este adevarat, are regrete si plange. Se gandeste si la familiile victimelor, si la familia lui, la tot ceea ce a cauzat prin ce a facut. El a inceput sa constientizeze la un anumit moment. El a avut si o problema ca urmare a faptului ca nu si-a luat medicamentele pe care trebuia sa le ia si este posibil ca si din acest motiv sa se fi ajuns in aceasta situatie in ce priveste evenimentele acestea tragice”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dinca,

sursa: rtv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro