Luiza Melencu ar fi fost vazuta in Italia!

Desi Gheorghe Dinca a recunosc ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu sli pe Luiza Melencu, multi inca spera ca ele sunt in viata. O femeie chiar a declarat ca a vazut-o pe fata de 18 ani in Italia.

O femeie sustine ca a vazut-o pe Luiza Melencu in Italia, desi Gheorghe Dinca a recunoscut ca ar fi ucis-o pe adolescenta de 18 ani.

„Pe Luiza am vazut-o in data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostitutie. A vazut-o pe la ora 21:10. In localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.

Luiza era pe strada, aproape. Langa centrul comercial. Nu era impreuna cu celelalte fete care mai erau. Era singura, speriata, ca se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc, un tricou alb, par lung, pana la bata pantalonului, varfurile rosii si mai sus pe partea dreapta.

loading...
Am recunoscut-o, am venit acasa si la doua zile, a aparut pe internet ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu sunt disparute si i-am zis sotului meu ca pe fata asta am vazut-o, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Si am zis ca nu gresesc. Si avea inaltimea 1.60, in jur de 62-63 de kilograme. Era speriata, se uita la fiecare masina in parte, care erau oprite, ca era o coloana mare.
A zis si sotul meu: „Doamne, cat e de frumoasa! Ce cauta aici?!” Dar ea era foarte speriata, se uita in stanga, in dreapta, in fata, in spate. Am fost la politie si politia a zis: „Daca Ambasada si Consulatul Roman nu au dat-o disparuta in statul nostru, noi nu putem sa intervenim.”
Romanii nostri de la Ambasada nu au facut lucrul asta, pentru ca in registrul de disparitii in Italia, fetele nu exista”, a spus aceasta la televizor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro